Klik hier om ons te bellen

DE MYOPEL BETAALPAS.

€1.000 tegoed bij aankoop van een nieuwe Opel.

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Breng dan een bezoek aan onze showroom en ontdek de allernieuwste modellen. Zoals de nieuwe Crossland X en Grandland X. Stuk voor stuk zeer compleet uitgerust en vol luxe details. Of maak kennis met de Black Editions; een speciale, gelimiteerde uitvoering leverbaar op Corsa, Astra en Mokka X.

We bieden u nu extra voordeel op voorrraadmodellen, een goede inruilprijs voor uw huidige auto Ún u ontvangt op bijna alle nieuwe Opel personenauto’s ook nog een persoonlijke myOpel betaalpas met €1.000 tegoed*. Hiermee kunt u doen wat u maar wilt, wanneer u dat wilt!

Onderhoud. Accessoires. Tanken.

Een kleine of grote onderhoudsbeurt in de komende jaren? Nieuwe velgen of een trekhaak? Met het tegoed op uw myOpel betaalpas kunt u bij de Opel dealer betalen voor onderhoud en accessoires, zonder dat het u een cent kost! Zo wordt het rijden in uw nieuwe Opel nog leuker! Daarnaast kunt u met de myOpel betaalpas ook uw brandstofkosten afrekenen bij de aangesloten tankstations in Nederland.

Extra voordeel op Opel Bedrijfswagens

Bij aankoop van een nieuwe Opel Combo, Vivaro of Movano ontvangt u een myOpel betaalpas met maar liefst €1.500 tegoed (exclusief BTW). Daarmee wordt een nieuwe Opel Bedrijfswagen nog aantrekkelijker!


Stel uw favoriete Opel model samen

*Opel KARL, Ampera-e en Selection/Business+/Business Executive modellen zijn uitgesloten van deze actie. Lees hier de voorwaarden.