Klik hier om ons te bellen

Opel Insignia Country Tourer

Dacht u altijd dat stoer en stijlvol niet samen kon gaan? Ontdek dan nu de Opel Insignia Country Tourer bij Henri & Herman. Deze auto is hét bewijs dat stoer en stijlvol hand in hand kunnen gaan. Naast het stoere uiterlijk biedt de Insignia Country Tourer een zeer comfortabel interieur. Dit maakt deze stoere Opel zeer compleet en geschikt voor gebruik op vele fronten.


Stoer uiterlijk

De Opel Insignia Country Tourer heeft een zeer stoer uiterlijk. Daarnaast wordt u de keuze geboden tussen standaard voorwielaandrijving of optioneel vierwielaandrijving. Dit maakt deze Opel nog stoerder en zeer geschikt voor zowel op de weg als op robuuste ondergrond. Daarnaast is de Insignia Country Tourer uitgerust met veel veiligheidssystemen wat zorgt voor een zeer hoog rijcomfort. Onder andere FlexRide en een elektronisch sperdifferentieel geven het echte offroad gevoel wanneer u rijdt in deze stoere Opel. Zo kunt u veilig en gerust op weg met het hele gezin.


Comfortabel van binnen

Het adembenemende uiterlijk van de Insignia Country Tourer is tot in de perfectie doorgevoerd. Niet alleen aan de buitenkant maar zeker ook binnenin. Dit Opel model beschikt over veel luxe en comfort. Denk hierbij aan comfortabele stoelen en veel beenruimte. Hierdoor is het voor zowel de bestuurder, bijrijder als overige passagiers een enorm aangename en aantrekkelijke auto.


Zakelijk rijden

Door het veelzijdige karakter is de Opel Insignia Country Tourer bij uitstek geschikt om zakelijk te rijden. Veel comfort voor doordeweeks en u steelt zeker de show in het weekend! Maak kennis met de aantrekkelijke bijtelling die dit stoere Opel model biedt.

Nieuwsgierig geworden naar de Opel Insiginia Country Tourer? Kom langs bij uw Opel dealer Henri & Herman. Maak een proefrit in deze stoere Opel en laat u overtuigen!

Download hier de prijslijst