Klik hier om ons te bellen

Opel Meriva

De Opel Meriva is de perfecte gezinsauto. Het model is dan ook verkozen tot onder andere Gezinsauto van het Jaar, de Opel Meriva met FlexDoors. Deze prijs is bovendien niet de enige die de Meriva heeft mogen ontvangen. De auto is namelijk ook bekroond met het Gouden Stuurwiel en heeft een bronzen podiumplaats mogen ontvangen bij de Europese verkiezing voor Auto van het Jaar. Dit is natuurlijk niet voor niets.

Bekijk het interieur van de Meriva in 360 graden!


De Opel Meriva is bijzonder en zeer flexibel. Waarom? Met name door het nieuwe portiersysteem waarbij de deuren bijna voor 90 graden te openen zijn. Dit systeem maakt in- en uitstappen vooral makkelijker en veiliger. Uiteraard heeft de auto nog meer te bieden. Zo is de auto stijlvol ontworpen en ervaart u een fantastisch ruimtegevoel als u de auto instapt. Gaat u op vakantie of heeft u om een andere reden veel bagage mee? Dan is dat voor de Meriva geen enkel probleem. Door de praktische bagageruimte kunt met gemak de spullen van 5 passagiers vervoeren. Dankzij talloze vernieuwingen is de Meriva klaar voor de toekomst. Lees hieronder meer over de Opel Meriva. 


Opel Meriva prijzen

De Opel Meriva is verkrijgbaar als Blitz uitvoering. Deze is al beschikbaar vanaf EUR 21.995,-. Voor deze prijs rijdt u in de Meriva 1.4 Blitz met Start/Stop systeem. Deze uitvoering is voorzien van onder andere:

  • "Lead me to the Car" verlichting
  • Airbags
  • LED dagrijverlichting
  • Elektrisch bedienbare ramen vr
  • Lichtmetalen velgen 16"
  • Kenmerkende FlexDoors

Daarnaast kunt u extra optiepakketten toevoegen aan de auto. Voor een relatief kleine prijs rijdt u dus in een zeer luxe Meriva!

Meriva bijtelling en energielabels

De Meriva 1.4 Turbo Bi-Fuel is voorzien van een B-label. Kiest u voor een lage bijtelling? Dan is de 1.6 CDTI Start/Stop 6 versnellingen Blitz leverbaar met 21% bijtelling. Rijden in de Meriva is dus naast zuinig ook nog eens goed voor de portemonnee. Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen?


Download hier de prijslijst