Abarth GARANTIE & MOBILITEIT

100% genieten van jouw nieuwe Abarth

Om zorgeloos te kunnen genieten biedt Abarth uitgebreide garantie en services aan. Lees op hieronder met welke garantie en service jouw auto is geleverd.

Vanaf de registratiedatum van een nieuwe Abarth, is de auto voorzien van 3 jaar garantie. De garantie bestaat uit 2 jaar fabrieksgarantie en 1 jaar aanvullende garantie via Mopar. De garantie kent géén kilometerbeperking en is 100% overdraagbaar op voorwaarde dat de auto wordt onderhouden volgens het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. De garantie geldt voor fabricagefouten, die gratis zullen worden verholpen met behulp van originele Abarth onderdelen. De garantie van 3 jaar geeft dekking in heel Europa.

Door een Abarth Servicecentra uitgevoerde werkzaamheden die vallen onder de garantie zijn de reparatie of vervanging van het defecte onderdeel; arbeid die nodig is voor de vervanging of reparatie en levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de reparatie uit te voeren. Daarnaast heb je 24 maanden vanaf de afleverdatum garantie op de lak. Deze garantie voorziet in het geheel of gedeeltelijk opnieuw spuiten van delen van de auto om eventuele imperfecties van het lakwerk te verhelpen, dit in overeenstemming met de standaarden van de fabrikant.

Tot slot is de carrosserie van uw auto gedekt tegen doorroesten van binnenuit. Deze garantie voorziet in het herstellen en/of vervangen van doorgeroeste delen en is 8 jaar geldig vanaf de registratiedatum van de auto.