Henri & Herman & Eurorepar

Henri & Herman is lid van Eurorepar Car Service; een internationaal multimerk netwerk, waarbij monteurs met uitgebreide kennis op het gebied van voertuigen voor APK, onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s kunnen verzorgen. Je kan bij onze vestigingen in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Doorn, Utrecht en Zeist terecht voor Eurorepar Car Service aan jouw auto, bedrijfswagen en/of camper.

Is jouw auto ouder dan 5 jaar? Maak dan zeker gebruik van onze Eurorepar Car Service diensten. Henri & Herman heeft via Eurorepar Car Service toegang tot een uitgebreid assortiment aan onderdelen. Daarnaast zijn onze monteurs speciaal opgeleid, waardoor auto’s van alle merken bij hen in vertrouwde handen zijn en dat tegen een betaalbaar tarief.

Eurorepar Car Service Pas

Met de Service Pas van Eurorepar Car Service heb je écht voordeel in handen! De Service Pas biedt je het hele jaar door tal van klantvoordelen. Je ontvangt de Service Pas voor slechts € 49,95 bij het uitvoeren van onderhoud.

Alle voordelen op een rijtje

  • APK: Met de Service Pas betaal je enkel de afmeldkosten van de APK indien je de APK combineert met het jaarlijkse onderhoud.
  • Mobiliteitsservice: 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorgt Eurorepar Car Service ervoor dat je altijd mobiel bent én blijft.
  • Zomer- en wintercheck: Ga met een goed gevoel de zomer of winter in en laat jouw auto (gratis) controleren op de belangrijkste punten.
  • Banden: Omdat jouw veiligheid voorop staat kun je met de Service Pas altijd kosteloos jouw banden laten controleren in één van onze garages.
  • Vloeistoffen bijvullen: Je kunt het hele jaar door de vloeistoffen van jouw auto laten bijvullen*.
  • Mobiliteitsservice voor caravan én aanhanger: Met de Service Pas van Eurorepar Car Service heb je niet alleen 24/7 (kenteken gebonden) pechhulp voor jouw auto, maar ook voor jouw caravan én aanhanger.

Werkplaatsafspraak maken?

Is jouw auto toe aan APK, onderhoud en/of reparatie? Plan gemakkelijk online een werkplaatsafspraak.

Plan werkplaatsafspraak