OOK BIJ RUITSCHADE KIES JE
Henri Herman

Plan jouw afspraak

Autoruitschade? Henri & Herman helpt je graag!

Heb je een sterretje in je voorruit dat precies in je zicht zit? Dat kan behoorlijk vervelend zijn. Wij adviseren je om de ruit zo snel mogelijk te laten repareren, omdat een sterretje door temperatuurschommelingen gemakkelijk kan uitgroeien tot een barst. Een barst vermindert je zicht en kan leiden tot gevaarlijke situaties tijdens het rijden. Gelukkig kun je bij Henri & Herman heel eenvoudig online een afspraak maken voor het laten herstellen van je autoruit. Wacht niet langer en maak direct een afspraak!

AUTORUITSCHADE LATEN HERSTELLEN

Is de schade aan je voorruit kleiner dan een muntstuk van twee euro, oftewel 2,6 cm? In dat geval is de kans groot dat de voorruit nog gerepareerd kan worden en dat vervanging niet nodig is. Bij Henri & Herman kun je altijd rekenen op reparatie of vervanging volgens fabrieksvoorschrift, met originele onderdelen. Bovendien bieden we een snelle en professionele service, zodat je snel weer veilig de weg op kunt. Maak dus vandaag nog eenvoudig online een afspraak voor het herstellen van jouw autoruit.

WAT KOST AUTORUITREPARATIE?

Ben je verzekerd tegen ruitschade? Dan is het repareren van ruitschade in veel gevallen gratis. Heb je geen dekking voor ruitschade, dan kost het repareren via Henri & Herman €79,-.

WANNEER MOET MIJN AUTORUIT VERVANGEN WORDEN?

Heeft je auto ruitschade die groter is dan een muntstuk van twee euro, oftewel 2,6 cm? In het geval van een flinke barst of beschadiging aan de zij- of achterruit, is reparatie niet langer mogelijk en moet de autoruit worden vervangen. Niet alleen kan een grote beschadiging aan je autoruit je zicht tijdens het rijden beperken, het kan er ook voor zorgen dat je auto niet door de APK-keuring komt. Om de veiligheid tijdens het rijden te waarborgen, is het belangrijk dat de autoruit zo snel mogelijk vervangen wordt. Dit kun je zelf gemakkelijk online regelen door het inplannen van een werkplaatsafspraak.

BIJ RUITSCHADE WERKT HENRI & HERMAN SAMEN MET DEALERGLASS

Dealerglass is een ruitschadeherstelformule voor merkdealers. Dealerglass zorgt dat je bij Henri & Herman terecht kunt voor ruitschadeherstel, waarbij zij de afhandeling met je lease- of verzekeringsmaatschappij regelen. Niemand kent je auto tenslotte beter dan wij dus je bent verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel volgens fabrieksvoorschrift en met originele onderdelen. Wel zo veilig.

WAAROM WERKT HENRI & HERMAN SAMEN MET DEALERGLASS?

  • Reparatie via Henri & Herman
  • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift en met originele onderdelen
  • Direct kalibratie van veiligheidssystemen
  • Afspraak altijd bij jou in de buurt
  • Dealerglass regelt alles met je lease- en verzekeringsmaatschappij

Hoe kunnen wij je helpen?