Klik hier om ons te bellen

DE OPEL COMBI-APK

 DE COMBI-APK VOOR € 19,-!

  • APK + Gratis Opel Startklaar check.
  • Controle op meer dan 20 punten.
  • Altijd veilig en gerust de weg op. 

Veilig en gerust de weg op. Dat is voor iedere automobilist een must. En om dat te garanderen, combineren we uw APK met de StartKlaar Check. Een Check op een groot aantal belangrijke punten.

Dan weet u zeker dat alles weer goed werkt. Van uw remmen tot ruitenwissers. Van accu tot airco. En kunt u erop vertrouwen dat uw auto helemaal startklaar is. Deze Combi-APK kost u maar € 19,- als u zich gratis aanmeldt voor het myOpel klantenprogramma.

UW OPEL HELEMAAL STARTKLAAR.

tijdens de Opel StartKlaar Check wordt uw Opel door onze experts grondig gecontroleerd op meer dan twintig punten. Zo kunt u in wisselende weersomstandigheden altijd op uw auto blijven vertrouwen. En kunt u veilig en gerust de weg op.

MYOPEL VOORDEEL.

Als Opelrijder kunt u zich gratis aanmelden voor het myOpel klantenprogramma. U ontvangt dan persoonlijke aanbiedingen, inzage in uw digitale onderhoudsboekje en blijft u op de hoogte van alle productverbeteringen van Opel. En als gezegd betaalt u voor deze Combi-APK slechts € 19,- inclusief gratis StartKlaar Check.

UW AUTO NOG NIET TOE AAN APK?

U kunt uw Opel al vanaf twee maanden voor de APK-vervaldatum opnieuw laten keuren. Zonder dat uw nieuwe APK-vervaldatum verandert. Die blijft dus op de bestaande datum staan, maar dan in het nieuwe jaar. Zo profiteert u maximaal van deze gratis StartKlaar Check! Plan dus direct een afspraak in.