Klik hier om ons te bellen

Henri & Herman & Dienstverlening tijdens coronavirus (COVID-19)

Nu het kabinet enkele aanvullende maatregelen heeft genomen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, brengen wij u graag op de hoogte van hoe Henri & Herman zijn beleid hierop heeft aangepast. Het kabinet vindt het niet wenselijk om tot een volledige lockdown over te gaan. Winkels, en ook autobedrijven, mogen gewoon openblijven, mits zij de anti-coronaregels (zoals 1,5 meter afstand houden) naleven. Alle Henri & Herman-vestigingen zijn open. 

Henri & Herman heeft de volgende aanvullende voorzorgsmaatregelen genomen:

 • Wij schudden tijdelijk geen handen meer en overal in ons bedrijf houden wij ons vanzelfsprekend aan de 1,5 meter afstand-regel.
 • Komt u voor een reparatie? Dan vragen wij u uw auto alleen te komen brengen en halen en niet meer te wachten in onze receptie. Zodra de auto klaar is, nemen wij contact met u op. Er zijn gratis fietsen beschikbaar als vervangend vervoer. Ook kunnen wij uw auto gratis bij uw huis ophalen en na reparatie terugbrengen.
 • Medewerkers die in uw auto rijden en/of deze repareren, zijn zich extra bewust van hygiŽne. Zij reinigen contactpunten in de auto (zoals stuur en versnellingspook), gebruiken waar mogelijk handschoenen en wassen hun handen na contact met uw auto volgens de richtlijnen van het RIVM.
 • Voor een bezoek aan onze showroom werken wij voorlopig alleen op afspraak. Dit om te groepsvorming of wachtenden bij de balie te voorkomen.
 • Onze voorkeur gaat uit naar een pinbetaling. Wij reinigen het pinapparaat na elke handeling grondig.
 • Bij contante betaling graag het geld op de balie neerleggen zodat onze collega dit kan pakken zonder contact met elkaar te hebben.
 • Bent u verkouden, hoest u of hebt u of iemand in uw huishouden koorts? Dan dient u uw afspraak te verplaatsen. Dan kan eenvoudig. Stuur ons een mail of bel naar 030 2411515

Onlinedienstverlening
Daarnaast kunt u ook op afstand op diverse manieren contact met ons hebben, bijvoorbeeld via videochat (zoals Whatsapp-video). Via onze site kunt u: 

 • Ons volledige auto-aanbod bekijken
 • Online een offerte aanvragen
 • Uw auto online laten taxeren
 • Online een auto kopen. Wij bieden hierbij de garantie dat de auto voldoet aan de omschrijving op de website. Mocht u na aankoop onverhoopt van gedachten veranderen dan nemen wij de auto binnen drie dagen retour. Klik hier voor de mogelijkheden

Ook kunnen wij een taxatie bij u thuis uitvoeren en een auto voor een proefrit bij u thuis afleveren. Dit uiteraard met inachtneming van alle geldende veiligheids- en hygiŽnemaatregelen. 

Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar via 030 2411515

We houden de ontwikkelingen rond het coronavirus uiteraard nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze medewerkers en onze bezoekers heeft vanzelfsprekend de hoogste prioriteit.

Ons antwoord op veelgestelde vragen met betrekken tot uw (nieuwe) Opel

Nu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het coronavirus, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen. Daarom geven we u graag antwoord op de vragen die u aan ons gesteld heeft.