Klik hier om ons te bellen

DE NIEUWE OPEL MOKKA

Klaar voor een echte Game Changer? Ontdek hoe ongeŽvenaarde techniek en een futuristisch design hand in hand gaan met fantastische rijdynamiek. Nu nog gecamoufleerd, maar klaar om alles te veranderen.


Compact en robuust

De nieuwe Opel Mokka oogt nog altijd compact en robuust, maar nu op een meer progressieve en moderne manier. De compacte crossover is nog meer afgestemd op gebruik in de stad.Hij is efficiŽnter, ruimer en gewaagd. En leverbaar met elektrische aandrijving, direct vanaf de verkoopstart.

Geen 'X' meer

De tweede generatie Opel Mokka neemt afscheid van de ‘X’ in de naamgeving. Bij de eerste generatie - geÔntroduceerd in 2012 - was die nog wel aanwezig. De Mokka X was een absolute bestseller, onder meer dankzij de combinatie van een stoer design en compacte afmetingen. De nieuwe Opel Mokka bouwt voort op die kwaliteiten.

Proporties

De nieuwe Opel Mokka laat - ondanks de camouflage - zijn scherpe verhoudingen met korte overhangen zien, volledig afgestemd op de nieuwe designfilosofie van Opel. Het model combineert Duitse engineering met een heldere ‘detoxed’-designtaal. De bestuurder en passagiers genieten van een volledig gedigitaliseerd interieur. ‘Less is more’ is van toepassing op zowel de buiten- als de binnenzijde.

100% elektrisch

De nieuwe Mokka gaat, direct vanaf de verkoopstart leverbaar worden met een volledig elektrische aandrijflijn.

Begin 2021

De productie van de nieuwe Mokka vangt aan in het vierde kwartaal van 2020. De levering aan klanten start begin 2021.