Klik hier om ons te bellen

Online Showroom beleid van Henri & Herman.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan kunt u ook telefonisch een (video)afspraak plannen. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Nu ook Nederland getroffen wordt door de uitbraak van het coronavirus realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen.

Onze showroom is vooralsnog open. In deze bijzondere situatie willen we u toch graag van dienst zijn. Wij begrijpen dat live contact soms wat lastig is of risico’s met zich meebrengt.
Om overvolle showrooms te vermijden, plannen wij zoveel mogelijk bezoek op afspraak.

Afspraak en taxatie op afstand.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan kunt u ook telefonisch een afspraak inplannen, zo kunnen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Mogelijkheden voor afspraak of taxatie op afstand.

  • Facetime gesprek
  • Taxatie via mail
  • (video) Whatsapp gesprek
  • Telefonische afspraak.

Online dienstverlening.

Wanneer u een auto op het oog heeft bieden wij graag onze online dienstverlening aan. Hiermee willen we u laten weten dat we alles volledig online of door middel van een video call kunnen regelen. Wij garanderen dan ook een beschrijvingsgarantie van onze zijde. 

Is de auto toch niet naar wens dan nemen wij deze binnen 3 dagen weer retour. Indien gewenst kunnen we uw inruilauto bij u thuis taxeren en de auto die u op het oog heeft meenemen zodat u deze kunt bekijken. Informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden!

Bij Henri & Herman staan onze verkoopadviseurs klaar om uw favoriete auto te laten zien en uw vragen te beantwoorden in een persoonlijk (video)gesprek. 


We houden de ontwikkelingen rond het coronavirus uiteraard nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze medewerkers en onze bezoekers heeft vanzelfsprekend de hoogste prioriteit. Lees hier meer over de extra maatregelen die Henri & Herman hanteert.