Klik hier om ons te bellen

Nieuwe Opel Corsa

1.2 START/STOP 55 KW (75PK) EDITION

 


De nieuwe Opel Corsa is efficiŽnter, geavanceerder en dynamischer dan ooit. Rijplezier en een laag basisgewicht vormen daarbij de basis. De zesde generatie is maar liefst 108 kilogram lichter dan zijn voorganger. Het sportievere karakter wordt extra versterkt door de krachtige, efficiŽnte benzine- en dieselmotoren en de lage zitpositie.

Geavanceerde rijassistentiesystemen zorgen voor extra veiligheid. De radarondersteunde Adaptive Speed Control en Flank Guard, helpen – bij snelheden lager dan 10 km/u – om deukjes en krassen op de flanken te voorkomen. De dodehoeksensor en talrijke parkeerhulpsystemen zijn ook beschikbaar.

DE NIEUWE OPEL CORSA BESCHIKT STANDAARD OVER:

- Airconditioning
- Cruise Control met snelheidsbegrenzer
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Verkeersbordherkenning
- Radio met Bluetooth telefoonintegratie


ALLE KOSTEN ZIJN INBEGREPEN, BEHALVE DE BRANDSTOF:

- Motorrijtuigenbelasting
- Kosten van reparatie en regulier onderhoud
- Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering
- Kosten van pechhulp in binnen- en buitenland
- Cascoverzekering
- Ongevallen inzittenden verzekering
- Rechtsbijstandsverzekering

Slooppremie
Neemt u afscheid van uw huidige, trouwe beestje van 15 jaar of ouder? Kies dan voor een nieuwe, zuinige Opel en ontvang tijdens de Opschoonweken ůůk een slooppremie van € 1.000 cash. Zo maken we samen Nederland een beetje schoner. Bekijk hieronder de actievoorwaarden.

          


BENIEUWD NAAR DE WAARDE VAN UW HUIDIGE AUTO?

Vraag direct en vrijblijvend een inruilvoorstel aan! 


 

De actietarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar via Opel Private Lease en gelden voor geselecteerde Opel modellen. Het totaalvoordeel tot €2.400, is gebaseerd op de nieuwe Opel Corsa Edition 1.2 start/stop handgeschakelde 5-bak 55kW (75pk), waarbij 60 maanden is vermenigvuldigd met een korting van €40 per maand. Alle bedragen zijn maandtarieven inclusief btw. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken en opties tegen meerprijs bevatten. De aanvraag voor een Opel private leasecontract binnen deze actie dient tussen 1 maart 2020 en 31 maart 2020 bij een officiŽle Nederlandse Opel Dealer of via Opel.nl plaats te vinden. Klik hier voor de actie- en verkoopvoorwaarden.