Alfa Romeo Giulia

Rijklaar vanaf
€ 50.400

Tot in het kleinste detail perfectionistisch

Het interieur van de Alfa Romeo Giulia is volledig rond de bestuurder ontworpen. De vorm, materialen en technologie zijn samengebracht om een unieke rijbeleving te bieden. De voorstoelen zijn zesvoudig elektrisch verstelbaar met bekleding van rood, zwart of bruin leder. De Alfa Romeo Giulia is uitgerust met de nieuwste Advanced Driver Assist Systems dat het mogelijk maakt om functies als gas geven en remmen onder bepaalde omstandigheden door de auto zelf worden geregeld.

Bekijk voorraad nieuw Bekijk occasions

De Alfa Romeo Giulia is uitgerust met o.a.

  • Verwarmbare elektrisch inklapbare buitenspiegels
  • Parkeersensoren achter
  • Start/Stop Systeem
  • 17 inch lichtmetalen velgen
  • Koplampsproeiers
  • Start/Stop knop op het stuur

Alfa Romeo Giulia foto’s

Ervaar de Alfa Romeo Giulia zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Alfa Romeo Giulia jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Alfa Romeo Giulia rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Rijmodi D.N.A.

De Alfa Romeo Giulia beschikt over drie rijmodi. Dynamic voor een sportieve rijstijl met een snelle en directe respons op stuur, rem en gascommando’s. Natural voor normaal dagelijks gebruik dat een perfecte balans tussen wegligging en comfort biedt. De modus Advanced Efficiency is de eco-modus en activeert de selectieve cilinderuitschakeling voor maximale brandstofzuinigheid en minimale emissies.

Voorzien van de nieuwste technologie

De Alfa Romeo Giulia is uitgerust met de nieuwste rijassistentiesystemen. Actieve rijbaanassistentie zorgt ervoor dat de auto niet onbedoeld de rijbaan verlaat, de dodehoekbewaking bewaakt constant de dode hoek aan de zijkant van de auto en waarschuwt als andere weggebruikers zich in de dodehoek bevinden.

Meer weten?