Alfa Romeo Stelvio

Rijklaar vanaf
€ 69.900

Boordevol nieuwe rijassistentiesystemen

De Alfa Romeo Stelvio is uitgerust met de nieuwste rijassistentiesystemen die het level 2 autonoom rijden mogelijk maken. De auto beschikt over actieve rijbaanassistentie en actieve cruise control dat een ingestelde rijsnelheid vasthoudt en een veilige afstand bewaard tot de voorligger. De file-assistentie combineert de functies van de actieve rijbaanassistentie met die van de actieve cruise control om in de file zo veilig en stressvrij mogelijk te rijden.

De Alfa Romeo Stelvio is uitgerust met o.a.

  • 18 inch lichtmetalen velgen
  • Zesvoudig verstelbare voorstoelen
  • Start/Stop knop op het stuur
  • Apple CarPlay
  • Automatische airconditioning twee zones
  • Elektrische handrem

Alfa Romeo Stelvio foto’s

Ervaar de Alfa Romeo Stelvio zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Alfa Romeo Stelvio jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Alfa Romeo Stelvio rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Intuïtief van binnen

Het infotainmentsysteem van de Alfa Romeo Stelvio is volledig herzien en biedt een nieuw 8,8-inch touchscreen dat eenvoudig en intuïtief te bedienen is. Het infotainmentsysteem maakt gebruik van widgets en pictogrammen die veelgebruikte functies naar eigen rangschikking vertoont.

Rijmodi D.N.A.

De Alfa Romeo Stelvio beschikt over drie rijmodi. Dynamic voor een sportieve rijstijl met een snelle en directe respons op stuur, rem en gascommando’s. Natural voor normaal dagelijks gebruik dat een perfecte balans tussen wegligging en comfort biedt. De modus Advanced Efficiency is de eco-modus en activeert de selectieve cilinderuitschakeling voor maximale brandstofzuinigheid en minimale emissies.

Meer weten?