Citroën C4

Vanaf

€ 24.640

Private lease

€ 379 p/m

Financieren

€ 249 p/m

Een auto met een unieke identiteit

Het aerodynamische silhouet en de soepele, gespierde carrosserielijnen geven de Citroën C4 een compact, krachtig en karaktervol uiterlijk. De korte overbouw voor en achter, de grote wielen en de ruime bodemvrijheid staan garant voor een uniek voorkomen dat op zijn manier erg uitgesproken is. De achterzijde van de Citroën C4 heeft een dynamische en stoere vormgeving met een bagageruimte van 380 liter.

Bekijk voorraad nieuw Bekijk occasions

De Citroën C4 is uitgerust met o.a.

  • Active Safety Brake met voetgangersherkenning
  • Cruise Control
  • 10 inch kleuren touchscreen infotainment
  • Follow Me Home verlichting
  • Geluidwerende voorruit
  • Elektrisch verstelbare en verwarmbare spiegels

Citroën C4 foto’s

Ervaar de Citroën C4 zelf

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die de Citroën C4 u kan bieden, of wilt u direct in een nieuwe Citroën C4 rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Multifunctioneel middenconsole

De hoge en brede middenconsole biedt meerdere opbergingsmogelijkheden. De middenconsole beschikt over een zone waar u apparaten draadloos kunt opladen, een groot opbergvak in het voorste deel van de console dat met een klep kan worden opgedeeld, een sleuf voor de versnellingshendel waarin verschillende kleine voorwerpen kunnen worden opgeborgen, een grote centrale opbergruimte met een afdekscherm en twee bekerhouders én een ruim opbergvak onder de verschuifbare middenarmsteun voor.

Vering met Progressive Hydraulic Cushions

Bij de vering met Progressive Hydraulic Cushions zijn de schokdempers voorzien van twee extra hydraulische aanslagen aan de boven- en onderkant. Bij licht in- en uitveren dempen de schroefveren en schokdempers gezamenlijk de verticale bewegingen zonder dat de hydraulische aanslagen worden gebruikt. Hierdoor krijgt u een vliegend tapijt effect. Bij diep in- en uitveren werken de schroefveren en schokdempers samen met de hydraulische aanslagen, de auto deint niet na en de passagiers merken nauwelijks iets van de oneffenheden in het wegdek.