Citroën C5 Aircross Hybrid

Vanaf

€ 34.590

Private lease

€ 539 p/m

Financieren

€ 399 p/m

100% SOEPEL EN ONTSPANNEN RIJDEN

Het interieur van de Citroën C5 Aircross Hybrid biedt veel bewegingsvrijheid aan de passagiers zonder dat de functionaliteiten uit het hoog verloren gaan. De Citroën C5 Aircross Hybrid heeft een accupakket met een capaciteit van 13,2 kWh, wat goed is voor een volledig elektrische actieradius van 55 kilometer (WLTP). De combinatie van een verbrandingsmotor met een vermogen van 180 pk en een elektromotor van 81,2 kW (110 pk) zorgen voor moeiteloos, ontspannen en soepel rijden in een hybride auto.

Bekijk voorraad nieuw Bekijk occasions

De Citroën C5 Aircross Hybrid is uitgerust met o.a.

  • Cruise Control
  • Airbumps
  • Elektrisch verstelbare en verwarmbare spiegels
  • Follow Me Home verlichting
  • Geluidwerende voorruit
  • 18 inch lichtmetalen velgen

Citroën C5 Aircross Hybrid foto’s

Ervaar de Citroën C5 Aircross Hybrid zelf

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die de Citroën C5 Aircross Hybrid u kan bieden, of wilt u direct in een nieuwe Citroën C5 Aircross Hybrid rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Progressive Hydraulic Cushions vering

Bij de vering met Progressive Hydraulic Cushions zijn de schokdempers voorzien van twee extra hydraulische aanslagen aan de boven- en onderkant. Bij licht in- en uitveren dempen de schroefveren en schokdempers gezamenlijk de verticale bewegingen zonder dat de hydraulische aanslagen worden gebruikt. Hierdoor krijgt u een vliegend tapijt effect. Bij diep in- en uitveren werken de schroefveren en schokdempers samen met de hydraulische aanslagen, de auto deint niet na en de passagiers merken nauwelijks iets van de oneffenheden in het wegdek.

Een expressief en gedurfd design

De sterke en dynamische persoonlijkheid, zonder agressief over te komen, onderscheidt de 4,5 meter lange Citroën C5 Aircross Hybrid. De auto heeft typische SUV kenmerken zoals een brede en imposante voorzijde, een hoge en fraaie motorkap, een ruime bodemvrijheid, dorpel- en wielkastbescherming en gestileerde dakrelingen.