Nieuwe Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid

Rijklaar vanaf
€ 43.030
Private lease (p/mnd)
€ 689

EEN ONGEKENDE VEELZIJDIGHEID

De Plug-in Hybrid-aandrijflijn van de nieuwe Citroën C5 Aircross vergroot het rijplezier dankzij de voordelen van het gebruik van de elektrische rijmodus voor dagelijkse ritten, met een actieradius van tot wel 55 km volgens de WLTP-cyclus en een onbeperkte actieradius voor langere ritten dankzij de benzinemotor. De gefacelifte Citroën C5 Aircross is nóg luxer en moderner dan zijn voorganger. Met dank aan zijn vernieuwde design, heeft de auto direct een onderscheidend en stijlvol voorkomen. Zijn nieuwe, meer rechtop staande neus geeft hem extra karakter. Hij introduceert een nieuwe designtaal waarin ronde vormen hebben plaatsgemaakt voor strakkere lijnen.

De Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid is uitgerust met o.a.

  • Drie individuele achterstoelen
  • 3D lichtsignatuur
  • Tot 720 liter bagageruimte
  • Drie nieuwe kleuren: Glossy Black, Dark Chrome en Energic Blue
  • Nieuwe glanzend zwarte afwerking van de buitenspiegelkappen in harmonie met die van de voorruitstijlen

Nieuwe Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid foto’s

Ervaar de nieuwe Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Nieuwe Advanced Comfort Seats

De nieuwe Citroën C5 Aircross is uitgerust met de nieuwste generatie Advanced Comfort Seats. Deze stoelen zien er bijzonder comfortabel uit en maken die gedachte waar dankzij het speciale schuimmateriaal dat een zacht comfort biedt maar zonder dat je in de stoel wegzakt.

Keuze uit verschillende rijmodi en laadmogelijkheden

Op de middenconsole van de nieuwe Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid is de keuzeschakelaar voor de rijmodus aangebracht, zodat je altijd comfortabel rijdt. Je kunt kiezen tussen de drie rijmodi Electric, Plug-in Hybrid en Sport. De nieuwe Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid is via een wallbox binnen 2 uur volledig opgeladen, indien je gebruik maakt van een mode-3 laadkabel. Aan een normaal stopcontact is de accu binnen ongeveer 4 uur volledig opgeladen.