Nieuwe Citroën C5 Aircross

Rijklaar vanaf
€ 39.870
Private lease (p/mnd)
€ 695

Een nog stijlvoller voorkomen

De gefacelifte Citroën C5 Aircross is nóg luxer en moderner dan zijn voorganger. Met dank aan zijn vernieuwde design, heeft de auto direct een onderscheidend en stijlvol voorkomen. Zijn nieuwe, meer rechtop staande neus geeft hem extra karakter. Hij introduceert een nieuwe designtaal waarin ronde vormen hebben plaatsgemaakt voor strakkere lijnen. De Progressive Hydraulic Cushions®, een exclusieve technologie van Citroën, verbeteren de verwerking van oneffenheden in het wegdek en bieden de inzittenden een onovertroffen rijcomfort door een “vliegend tapijt”-effect te creëren.

De Citroën C5 Aircross is uitgerust met o.a.

  • Drie individuele achterstoelen
  • 3D lichtsignatuur
  • Tot 720 liter bagageruimte
  • Drie nieuwe kleuren: Glossy Black, Dark Chrome en Energic Blue
  • Nieuwe glanzend zwarte afwerking van de buitenspiegelkappen in harmonie met die van de voorruitstijlen

Nieuwe Citroën C5 Aircross foto’s

Ervaar de nieuwe Citroën C5 Aircross zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Citroën C5 Aircross jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Citroën C5 Aircross rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Nieuwe Advanced Comfort Seats

De nieuwe Citroën C5 Aircross is uitgerust met de nieuwste generatie Advanced Comfort Seats. Deze stoelen zien er bijzonder comfortabel uit en maken die gedachte waar dankzij het speciale schuimmateriaal dat een zacht comfort biedt maar zonder dat je in de stoel wegzakt.

Gelaagde en geluiddempende ruiten

Er is speciale aandacht besteed aan de voorste zijruiten van de nieuwe Citroën C5 Aircross, die zijn uitgevoerd in gelaagd glas. Dat vergroot niet alleen de veiligheid, maar ook het comfort dankzij de betere geluids- en thermische isolatie.