Citroën C5 Aircross

Rijklaar vanaf
€ 36.740

Een expressief en gedurfd design

De sterke en dynamische persoonlijkheid, zonder agressief over te komen, onderscheidt de 4,5 meter lange Citroën C5 Aircross. De auto heeft typische SUV kenmerken zoals een brede en imposante voorzijde, een hoge en fraaie motorkap, een ruime bodemvrijheid, dorpel- en wielkastbescherming en gestileerde dakrelingen. De brede en verticale achterzijde levert een royale bagageruimte van 580 tot 720 liter.

Bekijk voorraad nieuw Bekijk occasions

De Citroën C5 Aircross is uitgerust met o.a.

  • Cruise Control
  • Airbumps
  • Elektrisch verstelbare en verwarmbare spiegels
  • Follow Me Home verlichting
  • Geluidwerende voorruit
  • 18 inch lichtmetalen velgen

Citroën C5 Aircross foto’s

Ervaar de Citroën C5 Aircross zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Citroën C5 Aircross jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Citroën C5 Aircross rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Aan ruimte geen gebrek

De Citroën C5 Aircross beschikt over een ruim en chic interieur. Het interieur biedt veel bewegingsvrijheid aan de passagiers zonder dat de functionaliteiten uit het hoog verloren gaan. Het dashboard heeft een robuuste uitstraling, is horizontaal opgebouwd en is afgewerkt met een zacht bekleed paneel dat zich over de hele breedte uitstrekt.

Progressive Hydraulic Cushions vering

Bij de vering met Progressive Hydraulic Cushions zijn de schokdempers voorzien van twee extra hydraulische aanslagen aan de boven- en onderkant. Bij licht in- en uitveren dempen de schroefveren en schokdempers gezamenlijk de verticale bewegingen zonder dat de hydraulische aanslagen worden gebruikt. Hierdoor krijg je een vliegend tapijt effect. Bij diep in- en uitveren werken de schroefveren en schokdempers samen met de hydraulische aanslagen, de auto deint niet na en de passagiers merken nauwelijks iets van de oneffenheden in het wegdek.