Citroën C5 X

Rijklaar vanaf
€ 47.220

Een gedurfd silhouet

De Citroën C5 X combineert de elegantie van een sedan met de dynamiek van een stationwagon en de robuustheid van een SUV. De auto beschikt over de modernste technologieën die het autorijden vergemakkelijken en onderscheidt zich nadrukkelijk met zijn opvallende design. De achterklep en de lage laaddrempel bieden gemakkelijk toegang tot de bagageruimte. De lange motorkap, de aerodynamische vorm, de hoge taillelijn en de oplopende lijn boven de achterwielen geven hem een krachtig uiterlijk.

De Citroën C5 X is uitgerust met o.a.

  • Het nieuwe Extended Head-Up Display
  • 12 inch HD-touchscreen infotainment
  • Long-range dodehoekbewaking van 70 meter
  • Top 360 Vision camera

Citroën C5 X foto’s

Ervaar de Citroën
C5 X zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Citroën C5 X jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Citroën C5 X rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Ook leverbaar als plug-in hybrid

De Citroën C5 X wordt ook leverbaar als plug-in hybrid met een vermogen van 225 pk en een elektrische actieradius van meer dan 50 kilometer (WLTP), wat meer dan voldoende is voor de meeste dagelijkse autoritten. Door de auto thuis, op het werk of bij een openbaar laadpunt op te laden, is het mogelijk om continu autoritten af te leggen zonder de verbrandingsmotor te gebruiken.

Citroën Advanced Comfort Seats

De Citroën C5 X is voorzien van de op unieke wijze vervaardigde Advanced Comfort Seats. Deze royale stoelen verhogen zowel het visuele comfort als het zitcomfort dankzij het gecapitonneerde effect van de bekleding en de optimale steun. De Advanced Comfort Seats bieden een ongeëvenaard comfort dankzij de vulling met hoge dichtheid en het extra dik gestructureerde schuimmateriaal. Samen met het strak gevormde dashboard zorgen ze voor het riante interieur van de auto.