Citroën e-Berlingo VAN

Rijklaar vanaf (excl. btw)
€ 33.050

Geen concessies nodig

De 100% elektrische Citroën e-Berlingo VAN is voor kleine zelfstandigen, winkeliers en koeriers een concrete oplossing om te voldoen aan de nieuwe eisen die aan mobiliteit in de stad, maar ook in het buitengebied worden gesteld. De bedrijfswagen biedt een onovertroffen comfort en lage kosten dankzij een actieradius tot wel 275 kilometer (WLTP) en een snellaadmogelijkheid waarmee de accu in slechts 30 minuten voor 80% opgeladen is. De laadruimte en uitrusting van de Citroën e-Berlingo VAN is identiek aan die van de Berlingo VAN.

De Citroën e-Berlingo VAN is uitgerust met o.a.

  • Achterdeuren 2/3 en 1/3 welke 180° te openen zijn
  • Reservewiel
  • Tussenwand met ruit en kledinghaak
  • Elektrisch verstelbare en verwarmbare spiegels
  • Ruitenwissers voor met Magic Wash Premium-systeem
  • LED verlichting in de laadruimte

Citroën e-Berlingo VAN foto’s

Ervaar de Citroën
e-Berlingo VAN zelf

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die de Citroën e-Berlingo VAN jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Citroën e-Berlingo VAN rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

100% elektrisch rijden is 100% efficiënt rijden

De Citroën e-Berlingo VAN biedt jou het comfort van stil en gemakkelijk elektrisch rijden. De bedrijfswagen is voorzien van een accupakket met een capaciteit van 50 kWh. Je rijdt dynamisch, soepel en ontspannen dankzij een geluidloze motor met een motorvermogen van 100 kW (136 pk).

Comfort voor ontspannen rijden

De Citroën e-Berlingo VAN weet onder alle omstandigheden zijn inzittenden optimaal te bedienen. De bedrijfswagen heeft zijn rijcomfort te danken aan de hoge zitpositie, de vering en de geluidsisolatie. De stoelen bieden zowel korte als lange mensen een fijn zitcomfort en zijn voorzien van een hoogte en lendensteunverstelling en een eigen armsteun.

Meer weten?