Citroën e-Berlingo

Rijklaar vanaf
€ 41.741

Genieten van comfort en vrijheid

De Citroën e-Berlingo beschikt over twee functies die dagelijks van pas komen en jouw autoritten nog comfortabeler maken: het geprogrammeerd laden, zodat het accupakket tijdens de goedkopere daluren kan worden opgeladen en de mogelijkheid om de auto voor te verwarmen of koelen waardoor het interieur voor vertrek op de gewenste temperatuur wordt gebracht. Het accupakket staat garant voor een actieradius tot 280 kilometer (WLTP), om deze actieradius te vergroten wint de aandrijflijn energie terug bij het remmen of snelheid minderen wanneer je op de middenconsole de brake-modus hebt ingeschakeld.

Bekijk voorraad nieuw Bekijk occasions

De Citroën e-Berlingo is uitgerust met o.a.

  • Rechter zijschuifdeur
  • Ramen ter hoogte van derde zitrij
  • Follow Me Home verlichting
  • Elektrisch verstelbare en verwarmbare spiegels
  • Onboard lader 11kW 3-fase
  • 8 jaar of 160.000 kilometer fabrieksgarantie op het accupakket

Citroën e-Berlingo foto’s

Ervaar de Citroën
e-Berlingo zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Citroën e-Berlingo jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Citroën e-Berlingo rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Praktisch, eenvoudig en op verschillende manieren op te laden

De Citroën e-Berlingo kan je via een openbaar laadpunt tot 100 kW in 30 minuten opladen tot 80%. Met een privé of openbaar laadpunt van 3,7 kW tot 22 kW Wallbox bedraagt de laadtijd 5 uur. Bij een driefasige 11 kW wallbox of een enkelfasige 7,4 kW wallbox is de laadtijd 7,5 uur . Daarnaast kan je de auto opladen via een regulier stopcontact, in dit geval is de auto volledig opgeladen in 27 uur. De klep van de laadaansluiting bevindt zich op de plaats van de brandstofklep en is voorzien van een LED-lichtje waarmee je het laadproces kan volgen.

Profiteren van vele voordelen

Door te kiezen voor het elektrisch rijden in de Citroën e-Berlingo profiteer je van vele voordelen zoals dynamisch, ontspannen en soepel rijden, lage gebruikskosten, vele handige oplaadmethodes, geen CO2 uitstoot en een pakket services om zorgeloos met een elektrische auto te blijven rijden. Dit alles zonder in te leveren op comfort en rijplezier.

Meer weten?