Citroën e-C4

Rijklaar vanaf
€ 40.840

100% elektrisch, 100% efficiënt

De 100% elektrische Citroën e-C4 biedt je de mogelijkheid om elke dag volledig elektrisch te rijden. De geruisloze werking, het schokvrij wegrijden, de soepele vering, de zachte Advanced Comfort Seats, het ontbreken van trillingen dragen allen bij aan het optimaal rijplezier en comfort in de Citroën e-C4. De auto is voorzien van een accucapaciteit van 50 kWh waarmee een actieradius van 350 kilometer (WLTP) behaald kan worden.

Bekijk voorraad nieuw Bekijk occasions

De Citroën e-C4 is uitgerust met o.a.

  • Active Safety Brake met voetgangersherkenning
  • Cruise Control
  • 10 inch kleuren touchscreen infotainment
  • Follow Me Home verlichting
  • Geluidwerende voorruit
  • Elektrisch verstelbare en verwarmbare spiegels

Citroën e-C4 foto’s

Ervaar de Citroën e-C4 zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Citroën e-C4 jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Citroën
e-C4 rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Diverse laadmogelijkheden

Achter de klep van de laadaansluiting is een LED geïntegreerd die met kleuren de status van een laadproces aangeeft. Je hebt meerdere mogelijkheden om de Citroën e-C4 op te laden. Door middel van een openbaar laadpunt van 100 kW is de capaciteit in 30 minuten voor 80% opgeladen. Via een wallbox van 11 kW is de auto in iets meer dan 5 uur opgeladen. Opladen via een normaal stopcontact is ook mogelijk, in dat geval is de auto in ruim 27 uur opgeladen.

Multifunctioneel middenconsole

De hoge en brede middenconsole biedt meerdere opbergingsmogelijkheden. De middenconsole beschikt over een zone waar u apparaten draadloos kunt opladen, een groot opbergvak in het voorste deel van de console dat met een klep kan worden opgedeeld, een sleuf voor de versnellingshendel waarin verschillende kleine voorwerpen kunnen worden opgeborgen, een grote centrale opbergruimte met een afdekscherm en twee bekerhouders én een ruim opbergvak onder de verschuifbare middenarmsteun voor.