Citroën e-Jumper

Rijklaar vanaf (excl. btw)
€ 66.380

Met vier lengtes en drie hoogtes is er altijd een Citroën e-Jumper die bij jou past

De robuuste en betrouwbare Citroën e-Jumper is leverbaar in de lengtes 4,9 meter, 5,4 meter, 6 meter en 6,4 meter. Om het in- en uitladen te vergemakkelijken kunnen de achterdeuren standaard onder een hoek van 96° of 180° worden geopend. Optioneel kunnen de deuren met behulp van speciale scharnieren onder een hoek van 270° worden geopend waardoor de deuren tegen de zijkant van de bedrijfswagen kunnen worden gehouden.

De Citroën e-Jumper is uitgerust met o.a.

  • Volledig gesloten stalen scheidingswand
  • Twee symmetrische achterdeuren
  • Reservewiel
  • In dashboard geïntegreerde versnellingspook
  • Cruise Control
  • Elektrisch bedienbare en verwarmbare spiegels

Citroën e-Jumper foto’s

Ervaar de Citroën e-Jumper zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Citroën e-Jumper jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Citroën e-Jumper rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

100% elektrisch

De Citroën e-Jumper biedt de keuze uit twee accupakketten. Lengtevarianten 1 en 2 zijn uitgerust met een 37 kWh accu met een actieradius van 117 kilometer (WLTP). De lengtevarianten 3 en 4 zijn uitgerust met een 70 kWh accu, goed voor een actieradius van 224 kilometer (WLTP).

Uitgerust met de nieuwste generatie technologie

De Citroën e-Jumper is niet alleen functioneel en praktisch, maar ook technisch vooruitstrevend. De bedrijfswagen is onder andere voorzien van Active Safety Brake, Lane Departure Warning System en dodehoekbewaking die rekening houdt met een eventueel aangekoppelde aanhanger om ongevallen te voorkomen.

Meer weten?