Citroën Jumper

Vanaf (excl. BTW)

€ 24.540

Financieren

€ 349 p/m

Met vier lengtes en drie hoogtes is er altijd een Citroën Jumper die bij u past

De robuuste en betrouwbare Citroën Jumper is leverbaar in de lengtes 4,9 meter, 5,4 meter, 5,9 meter en 6,3 meter. Om het in- en uitladen te vergemakkelijken kunnen de achterdeuren standaard onder een hoek van 96° of 180° worden geopend. Optioneel kunnen de deuren met behulp van speciale scharnieren onder een hoek van 270° worden geopend waardoor de deuren tegen de zijkant van de bedrijfswagen kunnen worden gehouden.

Bekijk voorraad nieuw Bekijk occasions

De Citroën Jumper is uitgerust met o.a.

  • Volledig gesloten stalen scheidingswand
  • Twee symmetrische achterdeuren
  • Reservewiel
  • In dashboard geïntegreerde versnellingspook
  • Cruise Control
  • Elektrisch bedienbare en verwarmbare spiegels

Citroën Jumper foto’s

Ervaar de Citroën Jumper zelf

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die de Citroën Jumper u kan bieden, of wilt u direct in een nieuwe Citroën Jumper rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Op maat voor uw beroep

De mogelijkheden voor de Citroën Jumper zijn uitgebreid met de nieuwe uitvoeringen worker en driver. De worker is bestemd voor professionals die materiaal en personen naar hun soms minder goed begaanbare werkterrein vervoeren. De driver is speciaal ontwikkeld voor professionals die veel kilometers maken of veel bestellingen bezorgen in of buiten stedelijke gebieden.

Uitgerust met de nieuwste generatie technologie

De Citroën Jumper is niet alleen functioneel en praktisch, maar ook technisch vooruitstrevend. De bedrijfswagen is onder andere voorzien van Active Safety Brake, Lane Departure Warning System en dodehoekbewaking die rekening houdt met een eventueel aangekoppelde aanhanger om ongevallen te voorkomen.