Citroën Jumpy

Vanaf (excl. BTW)

€ 19.950

Financieren

€ 285 p/m

Nog meer gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid

Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp van de Citroën Jumpy biedt de bedrijfswagen nog meer gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid dan eerst. De bedrijfswagen is voorzien van rijhulpsystemen en motoren van de nieuwste generatie waarmee de Citroën Jumpy de ideale compagnon is voor iedere harde werker. De bedrijfswagen is leverbaar in drie lengtes, 4,6 meter, 4,95 meter en 5,3 meter.

Bekijk voorraad nieuw Bekijk occasions

De Citroën Jumpy is uitgerust met o.a.

  • Cruise Control
  • Separate vergrendeling cabine en laadruimte mogelijk
  • Bekleding half stof, half leder
  • Twee gesloten achterdeuren 180° te openen
  • Reservewiel
  • Stalen geheel gesloten tussenwand

Ervaar de Citroën Jumpy zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Citroën Jumpy jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Citroën Jumpy rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Praktisch ontworpen

Het efficiënte ontwerp van de Citroën Jumpy past zich aan al jouw behoeftes aan en is zowel functioneel als praktisch en ergonomisch. Het laadvermogen kan afhankelijk van de uitvoering oplopen tot 1500 kg, het laadvolume kan oplopen tot 6,6 m3, de nuttige lengte tot 4 meter en het aanhangergewicht tot 2,5 ton. Ondanks de uitvoering blijft de bedrijfswagen maximaal 1,90 meter hoog.

Rijcomfort dankzij de herziene ergonomie

De hoge instap van de bedrijfswagen geeft toegang tot de cabine. De voorstoelen van de Citroën Jumpy hebben een ergonomisch ontwerp, de hoge rijpositie stelt jou in staat om volledige controle over het verkeer te hebben. Je rijpositie kan zelfs nog comfortabeler worden gemaakt door de stoelen in hoogte en lengte aan te passen.

Meer weten?