Citroën Spacetourer Business Lounge

Vanaf

€ 58.060

Private lease

€ 1400 p/m

Financieren

€ 719 p/m

Strak, elegant, robuust en zelfverzekerd

De Citroën Spacetourer Business Lounge boezemt uw klanten direct vertrouwen in met zijn stoere karakter. Het compleet nieuwe verkeersbordherkenning systeem werkt door de aan de bovenzijde van de voorruit geplaatste camera. Het informeert jou permanent over de ter plaatse geldende snelheidslimiet. Als de camera een verkeersbord met een snelheidslimiet heeft gedetecteerd, kan je deze snelheid gebruiken als ingestelde snelheid van de Cruise Control.

De Citroën Spacetourer Business Lounge is uitgerust met o.a.

  • Cruise Control
  • Dodehoekbewaking
  • In dashboard geïntegreerde versnellingspook
  • Opbergvak bovenop dashboard
  • Zijschuifdeur rechts
  • Getinte ruiten

Citroën Spacetourer Business Lounge foto’s

Ervaar de Citroën Spacetourer Business Lounge zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Citroën Spacetourer Business Lounge jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Citroën Spacetourer Business Lounge rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Ontworpen voor comfort

Ontspanning, werk en gezelligheid in één ruimte waarin iedere inzittende de allerbeste behandeling krijgt: dat is het motto van de Citroën Spacetourer Business Lounge. De auto is verkrijgbaar in 2 lengtes; 4,95 meter en 5,30 meter, met 6 of 7 zitplaatsen en is gemaakt voor het vervoeren van personen en zakelijke klanten die graag gebruikmaken van het mobiele kantoor: één van de mogelijkheden om de Citroën Spacetourer in te richten.

Uitstekende wegligging

De Citroën Spacetourer Business Lounge biedt optimaal rijcomfort, ongeacht de staat van de wegen. Dit is met name te danken aan het onderstel dat een uitstekende wegligging garandeert terwijl het moeiteloos de oneffenheden in het wegdek gladstrijkt. De auto is namelijk voorzien van een versterkte McPherson-voorwielophanging met stabilisatorstang en een nieuwe achterwielophanging met schuingeplaatste draagarmen.

Meer weten?