Klik hier om ons te bellen

Over Henri & Herman

Henri Nefkens en Herman Stam zagen reeds in 1896 het belang van mobiliteit, zelfs al stond de auto nog in de kinderschoenen. De inwoners van de provincie Utrecht weten inmiddels al ruim een eeuw de autobedrijven van Nefkens en Stam te vinden. Omdat ze daar weten wie je bent en wat je nodig hebt. De auto, of eigenlijk mobiliteit, is voor iedereen immers heel belangrijk. Of je nu particulier of ondernemer bent. De mensen van Stam en Nefkens hebben dit altijd goed begrepen. Dus ook nu de Opel-bedrijven van Stam en Nefkens fuseren, blijft een solide, persoonlijke relatie met de klant het belangrijkste uitgangspunt. Daarom noemen we het nieuwe bedrijf Henri & Herman. Als een ode aan de mannen waar een eeuw geleden alles al om de klant draaide.

Per 1 januari 2019 heeft Henri & Herman het dealer bedrijf ZAM Zeist Doorn overgenomen. Wij zijn trots dat wij onze krachten bundelen en samen verder kunnen bouwen aan een solide toekomst. Voor al onze gewaardeerde relaties in Zeist en Doorn verandert er verder niets. Vanuit onze vestigingen in Zeist en Doorn blijven dezelfde mensen met hetzelfde enthousiasme u van dienst zijn.

Per 1 juli gaat ZAM Zeist Doorn verder onder de naam Opeldealer Henri & Herman. Met vestigingen in Amersfoort, Bilthoven, Doorn, Nieuwegein, Utrecht en Zeist is er altijd een vestiging in de buurt. Heb jij vragen over onze service, verkoop of bedrijfsvoering of wilt u gewoon kennis maken met ons team? Neem dan contact met ons op. Wij verwelkomen u graag bij Henri & Herman.


Opeldealer Henri & Herman, nieuw sinds 1896!

Nefkens Opel was de Opel- dealer in Amersfoort en omstreken. Met meer dan 100 jaar historie zijn zij een bekende organisatie met een eigen identiteit. Henri Nefkens is daarom ook een begrip in Amersfoort. Sinds 2010 is Nefkens officieel importeur van Chevrolet, Cadillac en Corvette.  

Stam Opel was de Opel- dealer in midden Nederland. Veel klanten kennen Stam Opel als onderdeel van Stam Groep of Terberg Opel. Stam Opel was gevestigd in Utrecht, Nieuwegein en Bilthoven. Sinds 1 juni 2015 is Stam Opel losgekoppeld van de holding Stam Groep om haar focus op het merk Opel nog sterker te maken en te groeien in de provincie Utrecht.

Samen zijn Stam Opel en Nefkens Opel een nieuw autobedrijf, met focus op het merk Opel. Henri & Herman kan de hele regio voorzien van een compleet pakket aan diensten als verkoop, onderhoud, reparatie en service. Ook biedt Henri & Herman service op het gebied van schadeherstel en een tankstation. Directieleden Geerlof Stam en Adriaan de Vries zijn van mening dé Opel dealer in de provincie Utrecht te worden door het bundelen van hun krachten. Daarom zeggen wij: "Nieuw sinds 1896". 


De vestigingen van Henri & Herman


INTRODUCTIE VIDEO HENRI & HERMAN