Klik hier om ons te bellen

Over Henri & Herman

Henri Nefkens en Herman Stam zagen reeds in 1896 het belang van mobiliteit, zelfs al stond de auto nog in de kinderschoenen. De inwoners van de provincie Utrecht weten inmiddels al ruim een eeuw de autobedrijven van Nefkens en Stam te vinden. Omdat ze daar weten wie je bent en wat je nodig hebt. De auto, of eigenlijk mobiliteit, is voor iedereen immers heel belangrijk. Of je nu particulier of ondernemer bent. De mensen van Stam en Nefkens hebben dit altijd goed begrepen. Dus ook nu de Opel-bedrijven van Stam en Nefkens fuseren, blijft een solide, persoonlijke relatie met de klant het belangrijkste uitgangspunt. Daarom noemen we het nieuwe bedrijf Henri & Herman. Als een ode aan de mannen waar een eeuw geleden alles al om de klant draaide.

VIDEO Nieuw sinds 1896

Nefkens Opel was de Opel- dealer in Amersfoort en omstreken. Met meer dan 100 jaar historie zijn zij een bekende organisatie met een eigen identiteit. Henri Nefkens is daarom ook een begrip in Amersfoort. Sinds 2010 is Nefkens officieel importeur van Chevrolet, Cadillac en Corvette.  

Stam Opel was de Opel- dealer in midden Nederland. Veel klanten kennen Stam Opel als onderdeel van Stam Groep of Terberg Opel. Stam Opel was gevestigd in Utrecht, Nieuwegein en Bilthoven. Sinds 1 juni 2015 is Stam Opel losgekoppeld van de holding Stam Groep om haar focus op het merk Opel nog sterker te maken en te groeien in de provincie Utrecht.

Samen zijn Stam Opel en Nefkens Opel een nieuw autobedrijf, met focus op het merk Opel. Henri & Herman kan de hele regio voorzien van een compleet pakket aan diensten als verkoop, onderhoud, reparatie en service. Ook biedt Henri & Herman service op het gebied van schadeherstel en een tankstation. Directieleden Geerlof Stam en Adriaan de Vries zijn van mening dé Opel dealer in de provincie Utrecht te worden door het bundelen van hun krachten. Daarom zeggen wij: "Nieuw sinds 1896". 

Henri & Herman heeft focus op

  • Persoonlijk & Onderscheidend 
  • Focus op de provincie Utrecht 
  • Open en heldere communicatie
  • Investeren in groei en kwaliteit

Met meer dan 140 collega’s is Henri & Herman de grootste Opel dealer in de provincie Utrecht. Met vestigingen in Amersfoort, Utrecht, Nieuwegein en Bilthoven is er altijd een vestiging in de buurt. Heb jij vragen over onze service, verkoop of bedrijfsvoering óf wilt u gewoon kennis maken met ons team? Neem dan contact met ons op. Wij verwelkomen u graag in ons nieuwe bedrijf Henri & Herman.