Beste bezoeker,

Bij Henri & Herman staat de gezondheid van onze klanten en medewerkers altijd voorop. Om onze werkzaamheden voor jou en onszelf zo veilig mogelijk uit te kunnen voeren, houden wij ons aan de geldende coronamaatregelen:

  • Wij schudden geen handen
  • Wij houden minimaal 1,5 meter afstand
  • Wij dragen een mondkapje in de binnenruimtes
  • Medewerkers die in jouw auto rijden en/of werken, zijn zich extra bewust van hygiëne. Zij reinigen contactpunten in de auto (zoals het stuur en de versnellingspook), gebruiken waar mogelijk handschoenen en wassen hun handen voor én na het contact met jouw auto

Vanwege de huidige coronamaatregelen sluiten onze showrooms om 17.00 uur. Kom je je auto aan het einde van de dag ophalen bij onze werkplaats? Onze serviceadviseurs zullen je bij het brengen van je auto informeren over de mogelijkheden voor het ophalen. Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Heb je één of meerdere klachten die gerelateerd zijn aan COVID-19? Dan vragen wij je om jouw afspraak te verplaatsen. Je kunt ons mailen via info@henriherman.nl, of bellen via 030 – 241 15 15.

Wij vertrouwen op jouw begrip.

Team Henri & Herman