DS 3 Crossback e-Tense

Vanaf

€ 38.290

Private lease

€ 579 p/m

Financieren

€ 439 p/m

Geniet van de toekomst, zonder compromissen

De DS 3 Crossback e-Tense onderscheidt zich met behoud van karakter en identiteit, dankzij een groot aantal exclusieve designelementen die moderniteit en exclusiviteit uitstralen. De 100% elektrische DS 3 Crossback beschikt over een actieradius van 341 km en kan in 30 minuten tot 80% van de accucapaciteit laden. Rustige momenten zijn kostbaar. Daarom is extra zorg besteed aan de geluidsisolatie zodat je kan genieten van optimale stilte.

Bekijk voorraad nieuw Bekijk occasions

De DS 3 Crossback e-Tense is uitgerust met o.a.

  • LED-dagrijverlichting
  • Blauwe LED aan voorzijde binnenspiegel (ter indicatie 100% elektrische auto)
  • DS Connect Box met Pack SOS en Assistance
  • Specifieke E-Tense details (logo motorkap, typeaanduiding achterklep)
  • Programmeerbare voorverwarming tijdens laden via MyDSapp

DS 3 Crossback e-Tense foto’s

Ervaar de DS 3 Crossback
e-Tense zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de DS 3 Crossback e-Tense jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe DS 3 Crossback e-Tense rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Volledig elektrische aandrijving

Beleef de nieuwe rijsensaties van de 100% elektrische DS 3 Crossback e-Tense in alle stilte. De elektromotor combineert vermogen en souplesse, waardoor een unieke rijervaring ontstaat. Doordat de tractiebatterij op een ideale plek geplaatst is, doet de binnenruimte niet onder voor die van de benzine- en dieseluitvoeringen. Wat wil je nog meer?

Een gevoel van welzijn

Zowel op korte als lange ritten is de DS 3 Crossback e-Tense uitzonderlijk comfortabel. De voor- en achterstoelen zijn op een innovatieve manier voorzien van schuimmateriaal met dubbele dichtheid. De stoelen van de DS 3 Crossback e-Tense bieden hierdoor veel steun en een uitstekend zitcomfort.