DS 3 Crossback

Vanaf

€ 29.540

Private lease

€ 389 p/m

Financieren

€ 319 p/m

Een krachtig en rank design

De compacte DS 3 Crossback onderscheidt zich door zijn imposante silhouet met details die het moderne en geraffineerde karakter van de auto benadrukken. Deze auto is het toonbeeld van technologie, stijl en comfort. Een auto waarin je gezien wilt worden.

Bekijk voorraad nieuw Bekijk occasions

De DS 3 Crossback is uitgerust met o.a.

  • LED-dagrijverlichting
  • Active Lane Keeping Assist
  • Hill Start Assist
  • 7 inch digitaal instrumentenpaneel
  • Getinte en geluidswerende voorruit
  • 17 inch lichtmetalen velgen ANKARA

DS 3 Crossback foto’s

Ervaar de DS 3 Crossback zelf

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die de DS 3 Crossback u kan bieden, of wilt u direct in een nieuwe DS 3 Crossback rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Head-up display

Dankzij de head-up display kunt u alle belangrijke rij-informatie bekijken zonder dat u daarvoor uw blik van de weg af hoeft te wenden. Alle informatie die u nodig heeft wordt in kleur op een transparant scherm in uw directe gezichtsveld geprojecteerd. Wat wilt u nog meer?

Een nieuwe manier om toegang te krijgen tot uw auto

Voortaan is openen en sluiten wel heel gemakkelijk. Uw auto komt automatisch tot leven en licht op, zodra u minder dan 3 meter in de buurt komt. Binnen 1,5 meter ontgrendelt de auto en glijden de portiergrepen sierlijk uit. Bent u verder dan 2 meter bij de auto vandaan, dan vergrendelt de auto automatisch.