DS 3 E-Tense

Rijklaar vanaf
€ 41.640

Chic en compact

De nieuwe DS 3 E-Tense is gebaseerd op een nieuw platform waarvoor innovatieve materialen worden gebruikt. Hierdoor is de nieuwe DS 3 E-Tense één van de lichtste SUV’s van zijn segment. Dit levert een riante actieradius van tot wel 402 km (gecombineerde WLTP-cyclus) en 575 km (stadscyclus) op. Met zijn accupakket dat in slechts 30 minuten voor 80% kan worden opgeladen, is deze auto even geschikt voor korte als lange ritten.

Zowel voor- als achterin genieten de passagiers van een weldadig comfort dankzij de stoelen met hoogwaardig schuimmateriaal, de uitstekende geluidsisolatie, de hoge zitpositie en de royale binnenruimte. De flexibel in te delen bagageruimte heeft een voor het compacte formaat van de auto royale inhoud van wel 350 liter.

De nieuwe DS 3 wordt dit najaar verwacht. Wil jij als eerste op de hoogte zijn zodra de nieuwe DS 3 in de showroom staat? Schrijf je dan in!

Aanhef
Privacybeleid(Vereist)

DS 3 E-Tense foto’s

Ervaar de DS 3 E-Tense zelf

De nieuwe DS 3 E-Tense wordt verwacht. Ben je nu al benieuwd naar de mogelijkheden die de nieuwe DS 3 E-Tense jou kan bieden? Neem contact met ons op of vraag alvast een offerte aan.

Een nieuw ontworpen achterzijde

De achterlichten en klep worden geaccentueerd door een zwart gelakte strip. Het logo van DS, in gepolijst roestvrij staal, siert subtiel de achterzijde van de auto.

Een eigen sfeer

De kwaliteit van de materialen, de perfectie van het Franse vakmanschap en de harmonieuze lijnen geven het interieur van de nieuwe DS 3 een geheel eigen sfeer.

Meer weten?