DS 3

Rijklaar vanaf
€ 35.540

Een nieuwe manier van rijden

De nieuwe DS 3 is een efficiënte en hightech SUV die elegantie en karakter uitstraalt. De grille van de nieuwe DS 3 accentueert met zijn glanzend zwarte of verchroomde diamantvormige punten op subtiele wijze de indrukwekkende uitstraling van de auto.

De nieuwe verchroomde of glanzend zwarte DS Wings vormen de elegante verbinding tussen de grille en de full led-koplampen. In het verzorgde interieur komen hoogwaardige materialen, elegant geïntegreerde hightech voorzieningen en oog voor detail samen. De sfeer in het interieur is comfortabel en rustgevend en ademt karakter en moderniteit. ​

De nieuwe DS 3 wordt dit najaar verwacht. Wil jij als eerste op de hoogte zijn zodra de nieuwe DS 3 in de showroom staat? Schrijf je dan in!

Aanhef
Privacybeleid(Vereist)

DS 3 foto’s

Ervaar de DS 3 zelf

De nieuwe DS 3 wordt vanaf eind 2022 verwacht. Ben je nu al benieuwd naar de mogelijkheden die de nieuwe DS 3 jou kan bieden? Neem contact met ons op of vraag alvast een offerte aan.

Alle informatie binnen handbereik

Het Extended Head-Up display van de DS 3 biedt een indrukwekkende visuele ervaring. De informatie wordt geprojecteerd op een doorzichtig scherm in het blikveld van de bestuurder, zodat de ogen altijd op de weg gericht kunnen blijven.

Een Personal Assistant

DS Iris System is het nieuwe intuïtieve, ergonomische en persoonlijke infotainmentsysteem van DS. Het bevat een Personal Assistant-functie die je bedient via het touchscreen en gesproken commando’s.

Meer weten?