DS 4 E-Tense

Vanaf

€ 42.150

Private lease

€ 579 p/m

Financieren

€ 489 p/m

Mobiliteit van de nieuwe generatie

De soepele en dynamische combinatie van een elektrische aandrijflijn en een benzinemotor garandeert rijsensaties en comfort van een hoog niveau. De DS 4 E-Tense heeft met zijn plug-in hybrideaandrijflijn van 225 pk een CO2-uitstoot vanaf slechts 29 g/km. Zo kan je ook in steden rijden als er beperkende maatregelen gelden voor auto’s met een verbrandingsmotor.

De DS 4 E-Tense is uitgerust met o.a.

  • Elektrisch bedienbare en verwarmbare spiegels
  • Verzonken deurgrepen chroom
  • LED dagrijverlichting en 3D LED achterlichten
  • DS Active Scan Suspension
  • Programmeerbare voorverwarming tijdens laden via MyDSapp
  • 17 inch lichtmetalen velgen ATHENES

DS 4 E-Tense foto’s

Ervaar de DS 4 E-Tense zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de DS 4 E-Tense jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe DS 4 E-Tense rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Actieradius en opladen

Om optimaal te profiteren van de mogelijkheden om elektrisch te rijden, word er aangeraden om de DS 4 E-Tense dagelijks op te laden. De actieradius van een plug-in hybrideauto is afhankelijk van allerlei factoren zoal de rijsnelheid. Door zoveel mogelijk met een constante en niet al te hoge snelheid te rijden, maximaliseer je de actieradius van de auto.

Speciale services

In de plug-in hybride DS 4 E-Tense ervaar je geruisloos en soepel rijden. Met de smartphone apps van DS Automobiles maak je het gebruik van de auto nog gemakkelijker. Je kan bijvoorbeeld gemakkelijk een laadpunt zoeken, het opladen programmeren of in de wintermaanden je auto alvast voorverwarmen voor vertrek.