DS 7 Crossback e-Tense

Vanaf

€ 49.590

Private lease

€ 699 p/m

Financieren

€ 579 p/m

Een charismatisch design

De DS 7 Crossback heeft een exclusief karakter dat benadrukt wordt door de karakteristieke voorzijde met de DS wings. Aan de zijkant komt de dynamiek tot uiting in de vloeiende lijnen en het fraaie design van de velgen. Bij de DS 7 Crossback staat de harmonie tussen de elektrische aandrijving en de benzinemotor garant voor een ongekende rijsouplesse en aangename rust. Met dezelfde binnenruimte als elke andere uitvoering van de DS 7 Crossback onderscheiden de DS 7 Crossback E-Tense plug-in hybride-uitvoeringen zich door hun kracht en efficiency.

Bekijk voorraad nieuw Bekijk occasions

De DS 7 Crossback E-Tense is uitgerust met o.a.

  • LED dagrijverlichting en 3D LED achterlichten
  • Speed Limit Recognition and Recommandation
  • Automatische airconditioning met 2 klimaatzones
  • 8 inch capacitive touchscreen
  • Frameless zelfdimmende binnenspiegel
  • 18 inch lichtmetalen velgen VIENNA

DS 7 Crossback e-Tense foto’s

Ervaar de DS 7 Crossback
e-Tense zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de DS 7 Crossback E-Tense jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe DS 7 Crossback E-Tense rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Zelf rijden of gereden worden?

DS Connected Pilot is ontworpen om het autorijden gedeeltelijk over te nemen van de bestuurder. De bestuurder heeft hierbij de mogelijkheid om zelf de controle over de auto over te nemen. Dit innovatieve systeem regelt de snelheid en afstand van de auto ten opzicht van de voorligger en houdt de DS 7 Crossback E-Tense, op de door de bestuurder gewenste positie. DS Connected Pilot werkt van 0 tot 180 km/h en kan de laten wegrijden en weer tot stilstand brengen.

Best of both worlds

Rijd volledig geruisloos in de DS 7 Crossback E-Tense met een gecombineerd vermogen van maar liefst 225 pk. Dankzij de elektrische modus heeft deze SUV een actieradius van 54 km (WLTP). In veel voorkomende ritten voldoende voor woon-werkverkeer. Of rijd volledig zonder uitstoot van schadelijke stoffen in de stadse omgeving. Alles is mogelijk, de invulling is aan jou.