DS 7 Crossback

Vanaf

€ 48.590

Private lease

€ 619 p/m

Financieren

€ 509 p/m

Franse luxe en vakmanschap

In de DS 7 Crossback komen alle aspecten van het Franse vakmanschap tot uiting: chique materialen, ambachtelijkheid en technologische innovaties. Met DS-inspirations is het mogelijk om het moderne en chique interieur te personaliseren aan de hand van vier thema’s; Bastille, Ravoli, Opera en Performance Line. Daarnaast is de DS 7 Crossback voorzien van diverse nieuwe technologieën en rijhulpsystemen, wat deze SUV in zijn geheel uniek maakt.

Bekijk voorraad nieuw Bekijk occasions

De DS 7 Crossback is uitgerust met o.a.

  • LED dagrijverlichting en 3D LED achterlichten
  • Parkeersensoren achter
  • Speed Limit Recognition and Recommandation
  • 8 inch capacitive touchscreen
  • Frameless zelfdimmende binnenspiegel
  • 18 inch lichtmetalen velgen VIENNA

DS 7 Crossback foto’s

Ervaar de DS 7 Crossback zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de DS 7 Crossback jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe DS 7 Crossback rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Moeiteloos parkeren

DS Park Pilot; Deze nieuwe rijhulptechnologie zorgt ervoor dat de auto volledig automatisch, zonder bediening van het stuurwiel of de pedalen, kan fileparkeren of haaks op de rijbaan kan inparkeren. De DS Park Pilot kan bij een maximale snelheid van 30 km/h ruimtes tussen auto’s scannen en inschatten of het een geschikte parkeerplaats voor de DS 7 Crossback is.

Elegante en gespierde lijnen

Charismatisch, gespierd en sensueel: de DS 7 Crossback valt direct op door het volmaakte contract van zijn lijnen en zijn persoonlijkheid. De verfijning en het vakmanschap van het merk DS worden op subtiele wijze tot uitdrukking gebracht.