Klik hier om ons te bellen

Henri & Herman & Duurzaam

Subsidie elektrische auto

Er is een nieuwe subsidie beschikbaar vanuit de overheid op elektrische auto’s, specifiek voor particuliere eigenaren. Het voornaamste doel van deze subsidie is om de C02-uitstoot in Nederland verder te reduceren, zoals besloten in het Klimaatakkoord van juni 2019. Tot voor kort hadden met name zakelijke rijders profijt van de overheidsinitiatieven. 82% van alle auto’s zonder emissie zijn dan ook zakelijk geregistreerd in Nederland. Met deze nieuwe subsidie wil de overheid elektrisch rijden, specifiek voor particuliere klanten, ook aantrekkelijker te maken.

De subsidie kan aangevraagd worden vanaf 1 juli 2020 en is van toepassing op alle nieuwe en gebruikte elektrische auto’s die vanaf 4 juni 2020 (datum waarop subsidie is aangekondigd) zijn aangeschaft door particuliere klanten. Hieronder valt, naast een reguliere aankoop, ook het afsluiten van een Private Leasecontract. De subsidie bedraagt € 4.000 op een nieuwe elektrische personenauto en €2.000 op een gebruikte/reeds geregistreerde elektrische personenauto. 

Bij Henri & Herman profiteer je nu van € 2.000,- korting bovenop de overheidssubsidie. Benieuwd of je in aanmerking komt voor de subsidie? Bekijk dan hier de subsidie voorwaarden

VOORDELEN ELEKTRISCH RIJDENParticulier

Een groot voordeel van elektrisch rijden is dat u gemakkelijk thuis kunt opladen met een kabel of slimme wallbox. Daarnaast is elektriciteit over het algemeen goedkoper dan benzine, waardoor u aanzienlijk kunt besparen. Een ander voordeel is dat elektrische auto's minder bewegende onderdelen hebben, waardoor minder onderhoud nodig is.

Zakelijk

Een elektrische Opel zakelijk rijden? Dat kan nu met laag bijtellingstarief van slechts 8%. Daarnaast kunt u profiteren van vrijstelling van wegenbelasting en BPM.

Milieu

Elektrisch rijden is aanzienlijk schoner dan rijden in een voertuig met verbrandingsmotor, het biedt u de mogelijkheid emissievrij te rijden.  


Hoe wij omgaan met duurzaamheid


Wij beschikken op elke vestiging over meerdere laadpunten, zodat klanten bij ons hun elektrische auto kunnen opladen. Ook kunnen wij helpen bij het plaatsen van een laadpaal bij u thuis of op kantoor. 

 
 

 Waarom wachten? 


Henri & Herman vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk consumenten nu al elektrisch kunnen gaan rijden. Kies voor een nieuwe Opel Ampera-e of Corsa-e uit voorraad en bij Henri & Herman geven we u nu tot € 2.000 korting! 

 

 

Onze elektrische modellen

De ampera-e


DE CORSA-E.


BInnenkort de nieuw mokka 


FAQ

Meer weten over de nieuwe subsidie? Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Onze voorraad

Uitgebreid zoeken

LEASE MOGELIJKHEDEN

De Opel Ampera-e is al beschikbaar vanaf € 33.025,-. Betaald u liever per maand, dat kan! Bekijk hieronder de verschillende lease mogelijkheden. 


Stel uw vraag. 

Heeft u vragen over de lease mogelijkheden? Laat het ons weten, wij helpen u graag.