Henri & Herman & Eurorepar

Henri & Herman is lid van Eurorepar Car Service; Een internationaal multimerk netwerk, waarbij monteurs met uitgebreide kennis op het gebied van voertuigen voor APK, onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s kunnen verzorgen. U kunt bij onze vestigingen in Amersfoort, Bilthoven, Doorn, De Meern, Utrecht en Zeist terecht voor Eurorepar Car Service aan uw auto, bedrijfswagen en/of camper.

Is uw auto ouder dan 5 jaar? Maak dan zeker gebruik van onze Eurorepar Car Service diensten. Henri & Herman heeft via Eurorepar Car Service toegang tot een uitgebreid assortiment aan onderdelen. Daarnaast zijn onze monteurs speciaal opgeleid, waardoor auto’s van alle merken bij hen in vertrouwde handen zijn en dat tegen een betaalbaar tarief.

Onze service

Bij Henri & Herman staan persoonlijk contact en optimale service voorop. Als er problemen zijn met uw auto, maken wij er onze uitdaging van om deze op te lossen. Naast APK, reparatie en onderhoud aan personenauto’s, werken onze monteurs ook aan bedrijfswagens en campers. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het wisselen en opslaan van uw zomer- en winterbanden.

Onze diensten

Is uw auto toe aan de APK-keuring? Bij Henri & Herman wordt de APK van uw auto altijd uitgevoerd door een gecertificeerd APK-keurmeester. Wanneer uw auto wordt afgekeurd, voeren wij de benodigde werkzaamheden in overleg met u zo snel mogelijk uit. Vervolgens zullen wij uw auto kosteloos herkeuren. Heeft uw auto reparatie en/of onderhoud nodig? Op de universele Eurorepar Car Service onderdelen krijgt u twee jaar garantie op onderdelen inclusief de montage.

Werkplaatsafspraak maken?

Is uw auto toe aan APK, onderhoud en/of reparatie? Plan gemakkelijk online uw werkplaatsafspraak.

Plan werkplaatsafspraak