Klik hier om ons te bellen

Onderhoud en reparatie

Periodiek onderhoud aan uw auto is essentieel als u uw auto in topconditie wilt houden. Daarvoor bent u bij de werkplaats van Henri & Herman aan het juiste adres. De monteurs in onze werkplaats zijn speciaal geschoold in het onderhouden en repareren van de automerken die wij voeren. Bovendien maken zij alleen gebruik van originele merkonderdelen. Originele onderdelen zijn speciaal gemaakt en getest voor uw auto en voldoen aan de strengste fabriekseisen. Dit komt de veiligheid te goede.

VERVANGEND VERVOER

Wanneer uw auto in onze garage staat voor onderhoud en u hem dus even moet missen, dan is het mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer. Hiervoor hanteren wij zeer scherpe tarieven.

SERVICE TERWIJL U WACHT

Het overkomt ons altijd onverwacht: een lekke band, een plotseling knallende uitlaatdemper, versleten remblokken... Zelfs bij zorgvuldig en regelmatig onderhoud kunnen onderdelen onverwacht toch kapot gaan.

In veel gevallen kunt u zonder vooraf een afspraak te maken snel even tussendoor geholpen worden, zodat u direct van uw probleem verlost bent. Bij Henri & Herman maken wij namelijk tijd en ruimte vrij in onze werkplaats voor het afhandelen van kleine reparaties. Terwijl u van een lekker kopje koffie geniet, gaan wij voor u aan de slag.

Zoals bij alle werkzaamheden die wij verrichten, bespreken wij vooraf de kosten van de reparatie, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Onze SnelService geldt voor

uitlaat,
banden,
accu's,
remblokken,
ruitenwissers,
lampen,
kleine controle (oliepeil, koelvloeistof, bandenspanning).
Rij dus niet te lang door met een kapotte lamp, maar kom gewoon even langs bij de werkplaats van Henri & Herman!

WAT HOUDT DE OPEL SERVICE BEURT IN?

1. Maximale kwaliteit door periodiek onderhoud
Bij ieder Opel onderhoud worden alle essentiėle onderdelen en functies van uw auto nauwkeurig gecontroleerd, zoals de banden, uitlaat, accu, schokdempers, remmen, ruitenwissers, stuurinrichting en verlichting.

De vloeistoffen worden bijgevuld en de motorolie wordt ververst. Uw Opel dealer maakt hierbij gebruik van hoogwaardige volsynthetische motorolie die voldoet aan de hoogste specificaties, zoals dexos2. 

Er wordt aan uw auto gewerkt door topspecialisten die intensief getraind worden door de importeur. Hierbij maken zij uitsluitend gebruik van gereedschap dat speciaal voor uw Excl werd ontwikkeld en van originele onderdelen van de hoogste kwaliteit.

2. Maximale zekerheid inclusief APK
Tijdens een APK-keuring wordt uw auto gecontroleerd op tal van veiligheidsaspecten. Daarnaast wordt de auto ook getest op milieueisen. In Europa is een APK-keuring verplicht. Bij Opel betaalt u voor een APK-keuring in combinatie met een onderhoudsbeurt slechts € 9,- all-in.

Is uw interesse gewekt voor Opel onderhoud bij Henri & Herman? Maak dan direct een werkplaatsafspraak bij een van onze Opel vestigingen. Onze servicemedewerkers staan voor u klaar, zodat uw auto binnen no time weer de weg op kan.