Klik hier om ons te bellen

Remblokken

De remblokken op uw auto zijn misschien wel de meest belangrijke onderdelen van uw auto. Remblokken zorgen ervoor dat uw auto ook daadwerkelijk afremt wanneer u op het rempedaal drukt. Voor een veilige verkeerssituatie is het van belang dat de remblokken van uw auto in goede conditie zijn. Wanneer de remblokken dit niet zijn dan heeft dat negatieve gevolgen voor de lengte van uw remweg. Kom daarom gerust eens langs om uw remblokken te laten controleren of vraag direct online een offerte aan.

WANNEER MOETEN REMBLOKKEN WORDEN VERVANGEN?

Het hangt volledig van uw rijstijl af wanneer uw remblokken vervangen moeten worden. Als u voornamelijk op snelwegen rijdt dan hoeven uw remblokken minder vaak vervangen te worden dan wanneer u veel in de stad rijdt. Remschijven gaan overigens twee keer zolang mee dan remblokken. Op het moment dat u een schurend geluid hoort tijdens het remmen, een langere remweg ervaart of een rempedaal dat anders aanvoelt zijn uw remblokken versleten.

WAT ALS U de REMBLOKKEN NIET TIJDIG VERVANGT?

Op het moment dat u uw remblokken versleten zijn en hier toch mee door blijft rijden dan loopt u het risico dat u de remschijven volledig kapot rijdt. Achter de remblokken zit namelijk een metalen plaatje die tegen de remschijf aangedrukt wordt wanneer de remblokken volledig zijn versleten. Daarnaast is het remvermogen van uw auto stukken minder met versleten remblokken. Vervang dus tijdig uw remblokken en voorkom naast gevaarlijke situaties ook hoge reparatiekosten.

GARANTIE OP REMBLOKKEN VERVANGEN

Henri & Herman biedt 12 maanden garantie op remblokken vervangen. Deze garantie geldt zowel op ons uurloon als op ons onderdeel. Dit betekent voor u dat wanneer u binnen 12 maanden toch problemen ervaart het herstel kosteloos wordt gedaan. U betaalt helemaal niets!