Klik hier om ons te bellen

CADILLAC ATS COUPE

Bent u op zoek naar een exclusieve, opvallende auto? Wellicht is de Cadillac ATS Coupe iets voor u! Deze luxe auto biedt vele mogelijkheden. De ATS Coupe is in veel uitvoeringen leverbaar, dus u kunt hem geheel naar wens samenstellen. Zo rijdt u binnenkort misschien wel rond in de voor u perfecte auto.

Tot in de perfectie

De Cadillac ATS Coupe is uitzonderlijk in zijn klasse. Zelden heeft u een auto gezien die tot in de perfectie is afgewerkt. Onder meer climate control, cruise control, regensensor, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, parkeerhulp, 18” lichtmetalen velgen, een verwarmbaar stuurwiel en stoelen en lederen bekleding horen bij de standaard uitrusting van deze unieke ATS Coupe. Uiteraard zijn er nog veel meer opties mogelijk waardoor u uiteindelijk in de uitvoering rijdt geheel naar uw wens.

Uniek design

Eén blik op de unieke Cadillac ATS Coupe zegt genoeg. De look en feel zijn zeer kenmerkend. Elk kenmerk is tot in detail uitgewerkt. Dit alles draagt allemaal bij aan het exclusieve uiterlijk van de Cadillac ATS Coupe. Daarnaast zijn er voor ATS Coupe diverse motoren beschikbaar waardoor u altijd met een motor rijdt die past bij uw wensen. Een snelle, zuinige rit is mogelijk met de Cadillac ATS Coupe. Ook technisch is de ATS Coupe voorzien van vele snufjes. Zo beschikt deze Cadillac onder andere over Magnetic Ride Control. Dit zorgt ook met hogere snelheden voor optimaal rijcomfort.

Overtuigd door de ATS Coupe?

Na het zien van slechts een foto van de Cadillac ATS Coupe is het niet gek dat u nieuwsgierig bent geworden naar deze exclusieve auto. Neem voor meer informatie contact op met Henri & Herman. Maak bijvoorbeeld een proefrit of stel een offerte samen. En wie weet rijdt u binnenkort rond in de Cadillac ATS Coupe van uw dromen.