Klik hier om ons te bellen

CADILLAC ATS SEDAN


Sportief. Met snelheid, stijl en wendbaarheid. Dat is de Cadillac ATS Sedan. Zijn aantrekkelijke en aerodynamische design trekt direct de aandacht. De luxe binnenkant zit boordevol met de nieuwste technologie. Deze auto levert u een buitengewone autorit, iedere keer weer. Ontdek alle mogelijkheden, prijzen en specificaties van de Cadillac ATS Sedan nu in de showroom van Henri & Herman.

Cadillac ATS Sedan prijzen

De Cadillac ATS Sedan rijdt u al vanaf de zeer aantrekkelijke prijs van € 51.271,-. Standaard is uitgerust met lederen bekleding, climate control en stuurwielbediening voor audio en telefoon. Meer informatie over deze stijlvolle Sedan leest u hieronder.

Val op, dankzij het aerodynamische design van de Cadillac ATS Sedan. De prachtige lijnen en rondingen maken hem uiterst bijzonder. Ervaar het echte Cadillac gevoel, dankzij de iconische Grille. Het brede uiterlijk zorgt voor een sportieve en gestroomlijnde verschijning. Ook van de binnenkant ziet deze Sedan er luxe uit. Het interieur is afgewerkt met premium materialen zoals het beste leer en geborsteld aluminium.

Cadillac ATS Sedan uitrusting

De Cadillac ATS Sedan past u bij Henri & Herman helemaal aan naar eigen wens. Standaard is de ATS Sedan uitgerust met o.a.:
• dagrijverlichting;
• centrale deurvergrendeling met afstandsbediening;
• lederen bekleding;
• elektrisch bedienbare ramen;
• lederen stuurwiel;
• stuurwielbediening voor audio, telefoon en cruise control;
• climate control. 

Cadillac ATS Sedan proefrit

Cadillac staat voor innovatie, hoge kwaliteit en veel luxe. Laat u overtuigen en ervaar de Cadillac ATS Sedan zelf bij Henri & Herman. Maak direct een afspraak voor een proefrit en ontdek alle voordelen die de Cadillac ATS Sedan u te bieden heeft.


Bereken direct inruilwaarde

Benieuwd naar de inruilwaarde van uw huidige auto bij aanschaf van de Cadillac ATS Sedan? Vul dan het online formulier in. Dat gaat snel en eenvoudig. Na de gratis taxatie weet u direct wat de inruilwaarde van uw huidige auto is. Wilt u meer weten over de Cadillac ATS Sedan? Download dan hier de uitgebreide brochure.