Klik hier om ons te bellen

CADILLAC CTS SEDAN

Een meesterwerk in ieder opzicht: een krachtige motor, gecombineerd met een prachtig design en de nieuwste technologieën. De Cadillac CTS Sedan springt direct in het oog. Bovendien is deze Sedan een stuk lichter dan zijn voorgangers, maar liefst 128 kilo lichter. Daardoor is hij wendbaarder en preciezer. Dat zorgt voor een prettige rijervaring. Lees hieronder meer over de mogelijkheden, prijzen en specificaties van de Cadillac CTS Sedan bij Henri & Herman.
  

Cadillac CTS Sedan prijzen

De Cadillac CTS Sedan is al beschikbaar vanaf € 61.199,-. Deze is standaard uitgerust met onder andere verwarmbare voorstoelen en een draadloos oplaadsysteem voor uw mobiele telefoon. Zo bent u onderweg ook altijd bereikbaar.

Cadillac CTS Sedan design

Een lang, laag design dat zorgt voor een sportieve uitstraling. De Cadillac CTS Sedan beschikt over soepele, ronde lijnen die de auto aerodynamisch maken. De herkenbare, grote grille roept direct het Cadillac-gevoel op, evenals de LED-verlichting. De binnenkant ziet er elegant uit dankzij het gebruik van authentieke materialen, zoals het soepele leer. Beleef een geweldige rij-ervaring met de Cadillac CTS Sedan. 

Cadillac CTS Sedan uitrusting

Bij Henri & Herman is de Cadillac CTS Sedan geheel aan te passen naar uw wensen en voorkeuren. Standaard is de CTS Sedan luxe uitgerust met o.a.:
• verwarmbare voorstoelen;
• draadloos oplaadsysteem voor mobiele telefoon;
• climate control;
• lederen stuurwiel met stuurwielbediening;
• verwarmbaar stuurwiel
• cruise control.
Bent u al overtuigd van de voordelen die de Cadillac CTS Sedan u te bieden heeft? Vraag hier direct een offerte aan.

Cadillac CTS Sedan proefrit

Het stijlvolle merk Cadillac herkent u door de innovatieve designs, de hoge kwaliteit en de toevoeging van veel luxe. Bij de Cadillac CTS Sedan is gelet op ieder detail.
Zelf ervaren hoe de Cadillac CTS Sedan uw verwachtingen overtreft? Maak dan direct een afspraak bij Henri & Herman voor een proefrit en laat u verbazen.

Bereken direct inruilwaarde

Benieuwd naar de inruilwaarde van uw huidige auto bij aanschaf van de Cadillac CTS Sedan? Vul dan het online formulier in. Na deze gratis taxatie weet u direct wat de inruilwaarde van uw huidige auto is. Wilt u meer informatie over de Cadillac CTS Sedan? Download dan hier de uitgebreide brochure.