Klik hier om ons te bellen

CADILLAC ESCALADE SUV

Geen concessies, alleen het allerbeste. De Cadillac Escalade SUV is ontwerpen door ware artiesten. Aan ieder detail is gedacht, wat resulteert in absolute luxe. Veel items zijn handgemaakt, om de hoogste Cadillac-kwaliteit te kunnen waarborgen. De geavanceerde interface op het dashboard geeft u alle informatie die u wilt zien. Ontdek hieronder meer informatie over dit exclusieve Cadillac-model bij Henri & Herman.

Cadillac Escalade SUV prijzen

Open de deur en ervaar het direct: deze Cadillac Escalade SUV overtreft werkelijk al uw verwachtingen. Deze fantastische SUV met rijke, luxe standaard-uitrustig is verkrijgbaar bij Henri & Herman vanaf € 175.162,-. 

Cadillac Escalade design 

Het is de eye-catcher onder iedere SUV. De Cadillac Escalade SUV combineert technologische innovaties met artistieke expressies. Het resultaat is een SUV uit de topklasse. Waar u ook kijkt, ieder element is ontworpen om de meest bijzondere ervaring te creëren. Authentieke materialen, zoals het beste hout en het fijnste leer zijn gebruikt. De 22” lichtmetalen velgen maken de verschijning van de Cadillac Escalade SUV compleet. Laat overal waar u komt een indruk achter, met dit kroonjuweel van Cadillac. 

Cadillac Escalade SUV uitrusting

De Cadillac Escalade SUV is bij Henri & Herman geheel aan te passen naar uw wens. De standaard-uitrusting is al zeer compleet en luxe, met o.a.:
• glazen panoramadak;
• verwarmbare stoelen en stuurwiel;
• automatische climate control;
• 22” lichtmetalen velgen;
• CUE – Cadillac User Experience: 3D navigatie, 8” kleur HD touchscreen, radio/CD-speler met 3 USB-aansluitingen en stemherkenning.

Cadillac Escalade SUV proefrit?

Beleef de Cadillac Escalade SUV zelf en laat al uw verwachtingen overtreffen. Maak direct een afspraak voor een proefrit bij Henri & Herman. Ervaar de elegantie van vroeger en de luxe van nu, met de Cadillac Escalade SUV. 

Bereken uw inruilwaarde

Benieuwd naar de inruilwaarde van uw huidige auto bij aanschaf van de Cadillac Escalade SUV? Vul dan het online formulier in. Dat gaat snel en eenvoudig. Na de gratis taxatie weet u direct wat de inruilwaarde van uw huidige auto is. Wilt u meer weten over de Cadillac Escalade SUV? Download dan de uitgebreide brochure.