Klik hier om ons te bellen

CADILLAC SRX CROSSOVER PREMIUM

Het is een crossover waar u niet omheen kunt. Zowel stijlvol als functioneel, met zowel veel hoofd- als laadruimte. De Cadillac SRX Crossover Premium herkent u aan zijn sportieve lijnen en de kenmerkende LED-lampen die zo typerend zijn voor Cadillac. Deze crossover beschikt over de nieuwste features op het gebied van technologie en veiligheid. Geniet altijd van het beste geluid, dankzij Bose® 5.1 premium surround sound en maar liefst 10 speakers. Lees meer over de Cadillac SRX Crossover Premium bij Henri & Herman.

Cadillac SRX Crossover Premium prijzen

Elke autorit wordt bijzonder, met de Cadillac SRX Crossover Premium. Hij is verkrijgbaar vanaf € 98.300,-, met de standaard luxe uitrusting. Denk aan de nieuwste features, zoals een regensensor, een achteruitcamera en een 3D navigatiesysteem. Cadillac SRX Crossover Premium design


Cadillac SRX Crossover Premium design

Kijkt u naar de Cadillac SRX Crossover Premium, dan kijkt u naar een crossover met een design om u tegen te zeggen. Sportieve rondingen, die zorgen voor een aerodynamisch uiterlijk. Aan de voorkant vindt u de heldere HID-lampen, aan de achterkant de energiezuinige LED-lampen. Er is gebruik gemaakt van alleen de beste en mooiste materialen, waardoor de Cadillac SRX Crossover Premium een exclusieve look krijgt. 

Cadillac SRX Crossover Premium uitrusting

De Cadillac SRX Crossover Premium heeft een rijke standaard-uitrusting, passend bij deze exclusieve crossover. Ontdek de voordelen van deze buitengewone crossover:
• cruise control;
• automatisch dimmende binnenspiegel
• regensensor
• achteruitrijcamera
• parkeerhulp
• 3D navigatiesysteem
• Bose® 5.1 premium surround sound, 10 speakers
• Entertainment systeem: o.a. DVD-speler met afstandsbediening.

Cadillac SRX Crossover Premium proefrit

Nieuwsgierig geworden naar deze stijlvolle, moderne crossover? Ervaar de luxe dan zelf, bij Henri & Herman en maak een afspraak voor een proefrit. Laat u verrassen door de exclusieve Cadillac SRX Crossover.

Bekijk de voorraad-modellen

Nu al weten of de Cadillac SRX Crossover van uw wensen op voorraad is? Bekijk dan hier de actuele modellen die uit voorraad leverbaar zijn. Natuurlijk is het bij Henri & Herman ook mogelijk om de Cadillac SRX Crossover geheel aan te passen naar uw wensen. Wilt u meer weten over de Cadillac SRX Crossover Premium? Download hier de uitgebreide brochure.