Klik hier om ons te bellen

CORVETTE STINGRAY COUPÉ

De nieuwe Corvette Stingray Coupé is een samensmelting van precisie en racetechnologie. Daarom is hij alles behalve alledaags te noemen. Laat hoofden omdraaien met deze iconische sportauto. Vanaf het begin is deze Corvette Stingray Coupé ontworpen als een cabriolet. Het dakpaneel kunt u gemakkelijk zelf verwijderen en opbergen in de kofferbak. Bij het dakpaneel is, net als bij vele andere onderdelen, keuze uit verschillende opties. 


Sportief en krachtig

De volledig opnieuw ontworpen 6.2L LT1 V8-motor van deze Corvette Stingray Coupé biedt maar liefst 466 pk, een koppel van 630 Nm en brengt u in slechts 4,2 seconden van 0 naar 100 km/u! Krachtig, maar daardoor niet minder precies. Het frame is lichter en van steviger aluminium. De Coupé is zeer licht en daarom gemaakt voor optimale besturing, balans en acceleratie. Met de Corvette Stingray Coupé beleeft u altijd een autorit van boven verwachting. 

Authentiek ontwerp

Op zoek naar een auto die met zorg ontworpen is? Dat is de Corvette Stingray Coupé. Het leer rond het dashboard is met de hand gespannen en genaaid voor een perfecte afwerking. Het kleinere, race-geïnspireerde stuur zorgt voor meer grip en weg gevoel. De Coupé is niet alleen authentiek uitgevoerd, maar ook voorzien van de nieuwste technologie. Wat dacht u van het projecteren van de belangrijkste gegevens op de voorruitdisplay? Bij de Corvette Stingray Coupé kan het.

Uitgerust voor prestatie 

De standaarduitrusting van de Corvette Stingray Coupé bestaat uit:

• lederen, verwarmde en verkoelende stoelen;
• dual-zone elektronische klimaatregeling;
• achteruitrijcamera;
• cruise control;
• navigatiesysteem;
• PEPS systeem: opening van de deuren en motorstart op afstand;
• Aluminium velgen verzilverd 19” voor / 20” achter.

U rijdt deze waanzinnige sportauto vanaf € 143.897,-.


Bent u klaar voor de Corvette Stingray Coupé? Neem voor meer informatie contact op met Henri & Herman. Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van de Corvette Stingray Coupé van uw wensen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een proefrit te maken of direct een offerte op te vragen. Rijdt u binnenkort in een gloednieuwe Corvette Stingray Coupé?