Nieuwe Fiat Doblò

Rijklaar vanaf (excl. btw)
€ 19.900

Gedreven door innovatie

De cabine van de nieuwe Fiat Doblò is tot in het kleinste detail doordacht om jouw werk zo prettig en comfortabel mogelijk te maken. Zo is er veel aandacht besteed aan een goede geluidsisolatie om lange werkdagen achter het stuur minder vermoeiend te maken. De doorlaadfunctie maakt het mogelijk lange voorwerpen in de laadruimte mee te nemen door een luik in het tussenschot te openen en de bijrijdersstoel neer te klappen. In plaats van die bijrijdersstoel kun je ook kiezen voor een tweepersoons bank waarvan de middelste zitplaats in een handomdraai tot een handig werk- of eettafeltje kan worden worden getransformeerd.

Ook 100% elektrisch

Behalve met moderne diesel- en benzinemotoren is de Fiat Doblò nu ook verkrijgbaar in een volledig elektrische versie. Met zijn 50 kWh-accupakket combineert deze e-Doblò een bereik tot 280 kilometer (WLTP) met een topsnelheid van 130 km/h.

De nieuwe Fiat Doblò is uitgerust met o.a.

  • Achterdeuren 2/3 – 1/3 180° te openen
  • Zijschuifdeur rechts
  • 6 sjorogen op de laadvloer
  • Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels
  • FM-Radio met Bluetooth en USB aansluiting
  • Tussenwand met ruit en kledinghaak

Nieuwe Fiat Doblò foto’s

Ervaar de Fiat Doblò zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Fiat Doblò jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Fiat Doblò rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Digitale binnenspiegel

Deze digitale binnenspiegel is voorzien van een 5-inch display waarop het beeld wordt weergegeven van twee achteruitkijkcamera’s: eentje aan de onderzijde van de rechter buitenspiegel en eentje boven de achterdeuren.

Laadruimte Doblò en e-Doblò even groot

Doordat het accupakket voor de aandrijving slim is weggewerkt in de voertuigbodem, biedt de nieuwe elektrische e-Doblò exact evenveel laadruimte als de versies met verbrandingsmotor.

Meer weten?