Fiat Doblo

Vanaf (excl. BTW)

€ 11.495

Financieren

€ 80 p/m

Maatwerk voor aanpakkers

De Fiat Doblo beantwoordt alle professionele behoeftes om jouw onderneming te laten groeien. Het aanbod carrosserievarianten en mogelijke toepassingen is completer dan ooit: zo zijn er gesloten bestelwagens met normaal of hoog dag en twee lengtevarianten. Als basis voor voertuigen met een maatwerkopbouw voor specifieke doeleinden, is er ook een chassisversie met cabine in twee verschillende wielbasisvarianten. Daarnaast is er ook een compacte pick-up. De Fiat Doblo Work Up.

De Fiat Doblo is uitgerust met o.a.

  • Twee asymmetrische achterdeuren zonder ramen
  • Volledig tussenschot zonder raam
  • Verlichting in laadruimte
  • One-Finger portiergrepen (portieren openen met één vinger)
  • Volwaardig reservewiel
  • Hill Start Assist

Fiat Doblo foto’s

Ervaar de Fiat Doblo zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Fiat Doblo jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Fiat Doblo rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Personaliseer met behulp van accessoires

Je Fiat Doblo kun je personaliseren met exclusieve Mopar accessoires, zoals een stalen dakrek met frontspoiler en laadrol, een kantelbare ladderdrager, een transportkoker of een laadrol in combinatie met dakdragers.

Keuze uit verschillende motoren

Het uitgebreide motoraanbod biedt een passende oplossing voor ieder bedrijf. De prestaties en het brandstofverbruik zijn voor alle krachtbronnen geoptimaliseerd op basis van het beoogd gebruiksdoel. Zo hou je je bedrijfskosten zo laag mogelijk.

Meer weten?