Fiat Ducato

Vanaf (excl. BTW)

€ 19.750

Financieren

€ 195 p/m

Gemaakt voor jouw behoeften

Met een aanbod van meer dan 10.000 verschillende combinaties en versies is er altijd een Fiat Ducato die aan al jouw eisen voldoet. Dankzij zijn ongekende veelzijdigheid weet de Fiat Ducato zich optimaal aan te passen aan alle uitdagingen van een wereld die voortdurend in verandering is. De Fiat Ducato biedt je laadvermogen, ruimte, uitrusting en comfort exact op maat.

De Fiat Ducato is uitgerust met o.a.

  • Zwarte koplampomlijsting
  • Zijschuifdeur rechts
  • Twee asymmetrische achterdeuren
  • Plafondverlichting
  • Volwaardig reservewiel
  • Hill Start Assist

Fiat Ducato foto’s

Ervaar de Fiat Ducato zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Fiat Ducato jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Fiat Ducato rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Keuze uit verschillende diesel- en aardgasmotoren

Voor de Fiat Ducato is een uitgebreide reeks motoren op diesel of aardgas (CNG) beschikbaar die allemaal voldoen aan de strenge Euro 6-emissienormen en uitstekende prestaties koppelen aan een laag brandstofverbruik. Alle dieselmotoren maken gebruik van de geavanceerde MultiJet-inspuittechnologie van de tweede generatie en zijn tevens uitgerust met een GSI-schakelindicator.

Personaliseer met accessoires

Je Fiat Ducato kun je personaliseren met exclusieve Mopar accessoires, zoals spatlappen voor de achterwielen (inclusief Ducato logo), een trekhaak met afneembare kogel of rubberen vloermatten.