Fiat e-Ducato

Rijklaar vanaf (excl. btw)
€ 54.500

Gemaakt voor de toekomst

Met zijn grote elektrische bereik stelt de Fiat e-Ducato meteen een nieuwe norm in zijn klasse. Op basis van de telemetriegegevens van de vierduizend voertuigen die in het vooronderzoek een jaar lang gevolgd zijn, is zorgvuldig bepaald welke modelconfiguraties het meest profiteren van een elektrische aandrijflijn. Dit heeft gezorgd voor een modelaanbod van meer dan 80 elektrische bestelwagens, chassisversies en minibussen die de betrouwbaarheid en veelzijdigheid bieden die de Fiat Ducato al jaren biedt.

De Fiat e-Ducato is uitgerust met o.a.

  • 47 kWh of 79 kWh accupakket
  • Zwarte koplampomlijsting
  • Dubbel verzwaard veerblad achter
  • Cabine achterwand met raam op chassis cabine
  • Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels
  • Kaartenvak met flessenhouder en pennenvakje in portieren

Fiat e-Ducato foto’s

Ervaar de Fiat e-Ducato zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Fiat e-Ducato jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Fiat e-Ducato rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

100% Fiat Ducato: 100% elektrisch

Je hebt keuze uit twee batterijconfiguraties: 47 kWh voor een bereik tot 230 kilometer of 79 kWh voor een bereik tot 370 kilometer (WLTP). De Fiat e-Ducato heeft vier verschillende oplaadmogelijkheden met een smart-charge-plug die zowel geschikt is voor ac- als dc-laadpunten. Binnen 30 minuten is de Fiat e-Ducato voor zo’n 100 kilometer bijgeladen.

Kennis is macht

Kennis is macht. Daarom houdt de Fiat e-Ducato jou continu op de hoogte over de status van het elektrisch aandrijfsysteem. Een speciaal display op het instrumentenpaneel informeert je over onder meer het laadniveau en hoe energiebesparend je rijdt.

Meer weten?