Fiat Fiorino

Rijklaar vanaf (excl. btw)
€ 10.545

Een bestelwagen gebouwd voor de stad

De Fiat Fiorino is compact, behendig en komt overal, het is een bestelwagen dat de ziel van een commercieel voertuig combineert met de uitstraling van een personenwagen. Perfect voor werkzaamheden in de stad, wendbaar in het verkeer, eenvoudig te rijden en parkeren en het ideale voortuig voor bezorgen van deur tot deur.

De Fiat Fiorino is uitgerust met o.a.

  • Getint glas
  • Matzwarte voorbumper
  • Vast metalen tussenschot laadruimte
  • Twee asymmetrische achterdeuren (zonder ramen)
  • Tankdop met slot
  • Hill Start Assist

Fiat Fiorino foto’s

Ervaar de Fiat Fiorino zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Fiat Fiorino jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Fiat Fiorino rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Veiligheid voorop

Een eerste vereiste wanneer je elke dag voor het werk de weg op moet, is veiligheid. Het uitgebreide pakket standaard en optionele veiligheidsvoorzieningen van de Fiat Fiorino garandeert daarom een optimale bescherming voor zowel de bestuurder als de inzittenden.

Verschillende motoren

De Fiat Fiorino is leverbaar met een viertal vlotte en zuinige Euro 6-motoren op benzine, diesel en aardgas. De motoren combineren een hoog prestatieniveau met een milieubewust karakter. De dieselmotoren zijn verkrijgbaar in een zuinige EcoJet-uitvoering, waarmee een verlaging van de emissies en het brandstofgebruik tot 14% mogelijk is

Meer weten?