Fiat Scudo

Rijklaar vanaf
€ 26.000

De multifunctionele bestelwagen

De nieuwe Fiat Scudo is een bestelwagen die rijdt als een personenauto. Dankzij zijn comfortabele rijpositie en compacte bouw zit je altijd ontspannen achter het stuur, hoe lang jouw werkdag ook is. Ondanks zijn compacte buitenmaten en een hoogte van slechts 1,9 m, biedt de nieuwe Fiat Scudo verrassend veel laadcapaciteit, met een laadvolume oplopend tot 6,6 m3 en een laadvermogen tot wel 1,4 ton.

Diesel of elektrisch?

Voor de nieuwe Fiat Scudo met dieselmotor heb je de keuze uit vier verschillende krachtbronnen met oplopend vermogen, waarvan de 2.0-liter versie kan worden gecombineerd met een 8-traps automatische transmissie. Als alternatief voor de traditionele dieselversies zijn alle uitrustingsniveau’s en lengtes ook verkrijgbaar met een volledig elektrische aandrijving. De elektrische motor tilt de bestelwagen naar een nieuw en compromisloos prestatieniveau. Je kunt kiezen tussen een 50 of 75 kWh accu.

De Fiat Scudo is uitgerust met o.a.

  • Achterdeuren 180º te openen
  • Airconditioning
  • Cruise Control
  • Geluidswerende voorruit
  • Hill Climb Assist
  • Volledige scheidingswand zonder raam
  • Schuifdeur zonder raam rechts

Fiat Scudo foto’s

Ervaar de Fiat Scudo zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Fiat Scudo jou kan bieden, of wil je direct in een nieuwe Fiat Scudo rijden? Vraag online een offerte, proefrit of showroomafspraak aan.

Voor alle soorten wegdek

Het Grip Control-systeem van de nieuwe Scudo biedt je de keuze uit vijf verschillende instellingen voor het ESC-systeem om onder alle rijomstandigheden van voldoende grip voor de aangedreven wielen en een veilig weggedrag te zijn verzekerd. Je hebt keuze uit: Asphalt, Snow, Sand, Mud en ESP OFF.

Ontspannen achter het stuur

De nieuwe Fiat Scudo combineert de veelzijdigheid en doelmatigheid van een bedrijfswagen met het rijcomfort van een personenauto. Dankzij de mogelijkheden van de bestuurdersstoel en het stuurwiel en een rijpositie die vergelijkbaar is met die van een personenauto, zit je altijd ontspannen achter het stuur.