Henri & Herman & Eurorepar

Henri & Herman is lid van Eurorepar Car Service; Een internationaal multimerk netwerk, waarbij monteurs met uitgebreide kennis op het gebied van voertuigen voor APK, onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s kunnen verzorgen. Je kan bij onze vestigingen in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Doorn, Utrecht en Zeist terecht voor Eurorepar Car Service aan jouw auto, bedrijfswagen en/of camper.

Is jouw auto ouder dan 5 jaar? Maak dan zeker gebruik van onze Eurorepar Car Service diensten. Henri & Herman heeft via Eurorepar Car Service toegang tot een uitgebreid assortiment aan onderdelen. Daarnaast zijn onze monteurs speciaal opgeleid, waardoor auto’s van alle merken bij hen in vertrouwde handen zijn en dat tegen een betaalbaar tarief.

Onze service

Bij Henri & Herman staan persoonlijk contact en optimale service voorop. Als er problemen zijn met jouw auto, maken wij er onze uitdaging van om deze op te lossen. Naast APK, reparatie en onderhoud aan personenauto’s, werken onze monteurs ook aan bedrijfswagens en campers. Daarnaast kan je bij ons terecht voor het wisselen en opslaan van jouw zomer- en winterbanden.

Onze diensten

Is jouw auto toe aan de APK-keuring? Bij Henri & Herman wordt de APK van jouw auto altijd uitgevoerd door een gecertificeerd APK-keurmeester. Wanneer jouw auto wordt afgekeurd, voeren wij de benodigde werkzaamheden in overleg met jou zo snel mogelijk uit. Vervolgens zullen wij jouw auto kosteloos herkeuren. Heeft jouw auto reparatie en/of onderhoud nodig? Op de universele Eurorepar Car Service onderdelen krijg je twee jaar garantie op onderdelen inclusief de montage.

Werkplaatsafspraak maken?

Is jouw auto toe aan APK, onderhoud en/of reparatie? Plan gemakkelijk online een werkplaatsafspraak.

Plan werkplaatsafspraak